• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan sonrası korse

brcknn

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2024
179
33
13
27
Sezeryan sonrası korseyi ne zaman kullandınız benim 2 hafta oldu hala Canım çok acıyor kullanamıyorum Bir de çatlaklar için kullandığınız bir şey var mı benim şu an çatlaklarım bile ağrıyor ne zaman geçecek acaba

Ben hiç korse kullanmadım çok da tavsiye edilmiyor. Hastaneden taburcu olduktan sonra çarşafla sıkı sıkı sardım uzun bir süre, toparladı baya göbeğimi. 8 ay olacak doğum yapalı geçen bi düğün için korse giydim dikişlerimde ağrı yaptı konforlu bir şey değil bence.

Sezeryan sonrası korseyi ne zaman kullandınız benim 2 hafta oldu hala Canım çok acıyor kullanamıyorum Bir de çatlaklar için kullandığınız bir şey var mı benim şu an çatlaklarım bile ağrıyor ne zaman geçecek acaba
Ben 2 veya 3 hafta kadar kullandım. Göbeğim sarkmadı, kilo problemi olmayan birisiyim belki de ondandır.
Zor oluyor dikişlerle evet ,ama faydasını da gördüm. Ayağa kalkarken daha rahat güç alıyordum ben korseden.
Geçmiş olsun, sağlıkla büyüsün yavrunuz

Selam ben hiç kullanmadım,çok şükür göbek fln kalmadı eski halime dödüm 1senede, 30 kilo almıştım düşün yani🫢

Bünyeyle alakalı. Benim 8 ay oldu hala sıkı korse canımı acıtıyor. Göbek de bizde genetik zaten :(

Ben 24 saat sonra taktım hiç de acımadı ya. Yanlış takıyor olabilir misiniz
Nasıl korse tercih ettiniz ?
Bana doktorum taktırdı 24 saat sonra ve cırtlı dolamalı korse. Medikalciler doğım sonrası deyince direk onu veriyor zaten. Dikişleri ortaya denk getirip mini etek şeklinde dolayacaksınız. Birisi yardım etmeli.
Ben sabit durmuştum. Kardeşim tutmuştu,eşim gerdirerek dolamıştı. Şuanki ağrınız korsesizlikten de olur maalesef. Ben çok rahat etmiştim valla korse ile.

Back
X