- 12 Kasım 2018
- 351
- 373
- 103
- 34
- Konu Sahibi Aybarsin Annesi
Bayanlar sezaryen sonrasi normal dogum yapan varsa bilgi verebilirmi ne kadar sure sonra yapti ve memnun kaldimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayanlar sezaryen sonrasi normal dogum yapan varsa bilgi verebilirmi ne kadar sure sonra yapti ve memnun kaldimi
Keşke öyle birşey olsa ben ilk çocuğumu sezaryanla doğurdum ama ikinci çocuk olunca normal doğumun tadını almak istiyorum. Sakıncalı olur diye korkuyorum
Valla canım ben sezaryen oldum iyiki olmuşum diyemiyorum ama sebebi tabi ki doktorla alakalıDoğum hikayeleri kısmında ssvd yapanların hikayelerini okuyun. Çok memnun olanlar var neden sezaryen olmuşum diyenler var. Doktor hastane bilgisi paylaşanlar var mutlaka göz atın derim :)
Normal doğum çoğunlukla daha sağlıklıdır zaten canımValla canım ben sezaryen oldum iyiki olmuşum diyemiyorum ama sebebi tabi ki doktorla alakalı
Evet haklısın canım ben kendimi o kadar çok hazırlamıştım ki normal doğuma suni sancıyı bile çok rahatlıkla atlattım 0 açılmaya gittiğim hastahanede 4 saatte 6 cm acilma oldu içimden bi saate doğar diye düşünürken birden fenalaştım nefes almamaya başladım bebeğim de kalp atışı 50 ye düştü acil sezaryen oldum.Normal doğum çoğunlukla daha sağlıklıdır zaten canım
Valla ben suni sancıyı doğru düzgün hissetmedim bile korkulacak gibi değildi ama kısmet değilmiş normal doğum demek kiBen cesaret edemiyorum o terleten sancidan korkuyorum,gerçi 2cm acilmayla gittim,
Oyy canım benim olsun acil durumlarda tabiki sezaryen en iyisidir şimdi ikiniz de sağlıklısınız ya çok şükür önemli olan da buEvet haklısın canım ben kendimi o kadar çok hazırlamıştım ki normal doğuma suni sancıyı bile çok rahatlıkla atlattım 0 açılmaya gittiğim hastahanede 4 saatte 6 cm acilma oldu içimden bi saate doğar diye düşünürken birden fenalaştım nefes almamaya başladım bebeğim de kalp atışı 50 ye düştü acil sezaryen oldum.
Sağol Canim çok tsk ederim çok şükür şimdi ikimiz de çok iyiyiz 8 aylık oldu yavrumOyy canım benim olsun acil durumlarda tabiki sezaryen en iyisidir şimdi ikiniz de sağlıklısınız ya çok şükür önemli olan da bu ❤
Maaşallah canım Allah nazarlardan saklasınZorla açmaya çalıştıkları için canım çok yandı o yüzden fenalaştım sanırım
Sağol Canim çok tsk ederim çok şükür şimdi ikimiz de çok iyiyiz 8 aylık oldu yavrum
Çok tşk ederim canım çok sağolMaaşallah canım Allah nazarlardan saklasın
Pdmgm bebis var miOyy canım benim olsun acil durumlarda tabiki sezaryen en iyisidir şimdi ikiniz de sağlıklısınız ya çok şükür önemli olan da bu ❤
Ben cesaret edemem galibaSelam Canlar bende hamilelik düşünüyorum ilki sezeryan oldu ve kızım 4 yaşında acaba ikinci olursa normal Doğum olabilir mi benim kuzenimin çocuğu 3 yaşındaydı ikinciye hamile kaldı doktoru ben risk alamam içerden dikişlerin açıla bilir demiş sezeryanla Doğum yaptı bazıları 5 sene sonra normal Doğum yapabilirsin diyor kafam karıştı![]()
Valla aslında bende de o cesaret yok ama benim adet agrılarım çok oluyor o yüzden istiyorum normal DoğumuBen cesaret edemem galiba
Hamileyim canım ben, ilk bebeğimPdmgm bebis var mi