Sezeryan sonrası tuvalet sorunu

hzrcvp4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2021
194
125
33
26
Arkadaşlar merhaba hepinize sezeryan oldum bugun 3. gün ama tuvalete çıkamadım o yüzden sancım cok oluyo en etkili yöntem sizce nedir? Bilenler beni aydınlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Not: bu arada gaz problemi yaşamıyorum sadece büyük abdestimi yapamıyorum sezeryana girmeden önce lavman yapmışlardı ondan olabilir mi?

Arkadaşlar merhaba hepinize sezeryan oldum bugun 3. gün ama tuvalete çıkamadım o yüzden sancım cok oluyo en etkili yöntem sizce nedir? Bilenler beni aydınlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Not: bu arada gaz problemi yaşamıyorum sadece büyük abdestimi yapamıyorum sezeryana girmeden önce lavman yapmışlardı ondan olabilir mi?
Bende de öyle olmuştu doktora beşinci gün kontrole gittiğimde söyledim bir şurup yazmıştı bir iki saat sonra gitmiştim

Kayısı suyu tüketmeye özen gösterin veya bir kaşık zeytinyağı

Dut kayısı hoşafı içmiştim bol bol süt yapsın diye annem dayamıştı. Sonra onlar benim bağırsaklarımı bayağı rahatlatmıştı. Tavsiye ederim.

Back
X