sezeryan sonrası vajinal doğum yapan varmı ?

Florya-zz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
69
31
28
35
Ssvd (sezeryan sınrası vajinal doğum)
Keskesiz doğum yapmak isteyen sezeryana Orla şstemeyerek dığru gitmeyen nedenlerden girip normali tadamayanlar düşünüyormusunuz ben düşünüyorum sizinde fikirlerinizi öğrenmek isterim..

Ben ssvd dusunuyodum 9 ay b7nun icin ugrastik duzenli beslenme yuruyus gebe okuluderken tam 40 haftalik oldugunda bebegimin 4340 gr oldugunu ogrendik doktor normal dogum sansimin % 50 ye dustugunu soyledi cok endiseliyim 2 gundur cok kasilmam oluyor normal dogum sancisini hic yasamadigim icin bilemiyorum ama dayanilamayacak bi agri olmadi henuz sancilar 5 dakika ya dusmeden gitmiycem dua edin lutfen

Girayyy nasilsin dogum oldumu Meraki ettim

Hayir hala bekliyorum yalanci dogum sancilarim var ama dinlenince hemen geciyo gercwkten sancilanmadan hastaneye gitmeyide dusunmuyorum bebegimin hareketlwride gayet iyi sansim % 50 de olsa sonuna kadar deniycem

Hayir hala bekliyorum yalanci dogum sancilarim var ama dinlenince hemen geciyo gercwkten sancilanmadan hastaneye gitmeyide dusunmuyorum bebegimin hareketlwride gayet iyi sansim % 50 de olsa sonuna kadar deniycem
Canım doğum yaptın mi çok merak ettim bende çok istiyorum ssvd yi

Sonuna kadar denwdim arefe gunu hastabeye sanciyla gittim acilmam sancilarla 5 cm e ulasti doktor suni sanciya bile gerek kalmadan dogurursun dedi ama bevegimin kalp atislari duzensizlestigi icin istege bagli ikinci sezeryanimi oldum cok sukur ilki kadar zor degildi 2 gunde ayaga kalktim o kadar egitim nefes egzersizleri bosa gitti yine o duyguyu tadamadim ve artik tatmam tamamen imkansiz herseyde vardir bi hayir

Olsun canım çok şükür bebegine kavusmussun ya gerisi önemli degil bence Allah anali babali büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…