Sezeryan sonrası yoğun kıvamlı regl

canesilya

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
25
0
6
35
Erzincan
mrb arkadaşlar 11 kasımda sezeryan ile doğum yaptım yaklaşık 40 gün kanamam sürdü ve bitti az önce kanamam geldi ama kıvamı falan yoğun baya bu ne kanaması lütfen fikirlerinizi alabilirmiyim adet mi acaba

mrb arkadaşlar 11 kasımda sezeryan ile doğum yaptım yaklaşık 40 gün kanamam sürdü ve bitti az önce kanamam geldi ama kıvamı falan yoğun baya bu ne kanaması lütfen fikirlerinizi alabilirmiyim adet mi acaba

Bende 8 kasımda sezaryenle doğum yaptım,sütüm gelmiyor bende 1 hafta önce reglim başladı muhtemelen sizinde öyle.Sütünüzün durumu nasıl?

canım valla sütüm öle ahım şahım değil bebeğim beni pek emmiyor bende sağarak veriyorum mecbur emmediği içinmi adet oldum acaba

ha birde hiç sancı falan olmadı anlamadım bile kanamamın geldiğini normalde adetlerim sancılı olur ama şaşırdım yani

Bence de adet olmussundur ve dogum yaptigin icin artik eskidi gibi agrin olmaz ben de ilk dogumumda 40im ciktiktan sonra adet olmustum sasirmistim

Benimde 40.günümde. geçen hafta kanamam arttı.regl oldum.çok az belim ağrıdı.sanırım o sancilardan kurtuldum.herkeste farklı olabiliyor.bazılarının 6aydaancak düzene giriyormus adeti.

Merhaba, ben 6 kasımda 2,5 ay önce sezeryan ile doğum yaptım ama ancak hala kanamam devam ediyor. 40ım bitince doktora gittim normal dedi devam ederse tekrar gel dedi. 10 gün önce tekrar gittim ultrasonla baktı hatta 2 doktor biden baktı ama sorun göremediler. Benim doğumumda biraz sıkıntılı olmuştu rahim ağzında miyom var çünkü. 5 gün metiler kullan dedi kullandım ama bi değişiklik olmadı doktorumu aradım 5 gün daha kullan ama geçmezse mutlaka ara beni dedi. kullandım ama hala yoğun bir şekilde kanamam var. İşin garip yanı adet sancısı gibi sancımda var hatta sancımın olduğu zamanlar kanama aşırı derecede oluyor sancım olmadığında ise normal adet kanaması gibi oluyor. Miyomdan olma olasılığıda var ama daha ne kadar sürecek bilemiyorum. Bu hafta tekrar doktora gidicem. Tam 75 gündür kanamam kesilmedi. Sizlerden bugibi durum yaşayan oldumu?

Merhaba, ben 6 kasımda 2,5 ay önce sezeryan ile doğum yaptım ama ancak hala kanamam devam ediyor. 40ım bitince doktora gittim normal dedi devam ederse tekrar gel dedi. 10 gün önce tekrar gittim ultrasonla baktı hatta 2 doktor biden baktı ama sorun göremediler. Benim doğumumda biraz sıkıntılı olmuştu rahim ağzında miyom var çünkü. 5 gün metiler kullan dedi kullandım ama bi değişiklik olmadı doktorumu aradım 5 gün daha kullan ama geçmezse mutlaka ara beni dedi. kullandım ama hala yoğun bir şekilde kanamam var. İşin garip yanı adet sancısı gibi sancımda var hatta sancımın olduğu zamanlar kanama aşırı derecede oluyor sancım olmadığında ise normal adet kanaması gibi oluyor. Miyomdan olma olasılığıda var ama daha ne kadar sürecek bilemiyorum. Bu hafta tekrar doktora gidicem. Tam 75 gündür kanamam kesilmedi. Sizlerden bugibi durum yaşayan oldumu?
Merhabalar...ben de 50 gun önce Sezeyan oldum.kanamam bir azalıp bir çoğalıyordu.ancak 3 gündür tekrar sancılı bir sekilde başladı ve üstelik benimde rahim agzinda sorun var cok korkuyorum 35.gun Dr a gitmiştim simdi tekrar gitmedim.sizin durumunuz nasıl oldu.cunku beim adet kanamalarım da fazla olur uzun sürerdi.durumunuz icin Dr. A tekrar gittiniz mı.tesekkur ederim.iyi gunler

Back
X