Sezeryan tarihi

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
arkadaslar 37+0 hamileyim ultrasonda 38 doktorum hala tarih vermedi ne zaman verir tahminen ne zaman doğuma alır beni? Bir hafta önde gidiyor ona göre mi hesaplar?

Sancın, açılman vs olmazsa muhtemelen 40.haftaya kadar gider ki bence gitmeli de; bebek anne karnında ne kadar çok vakit geçirirse o kadar iyi tamamlarmış gelişimini. Tabi 40 sınır fazla kalması da problem yaratıyormuş. Muhtemelen birkaç haftaya ben de aynı soruyu soruyor olucam:)

Sancın, açılman vs olmazsa muhtemelen 40.haftaya kadar gider ki bence gitmeli de; bebek anne karnında ne kadar çok vakit geçirirse o kadar iyi tamamlarmış gelişimini. Tabi 40 sınır fazla kalması da problem yaratıyormuş. Muhtemelen birkaç haftaya ben de aynı soruyu soruyor olucam:)
Evet öylede insan sabırsızlanıyor:) çatı muaynesi cok can yakıyormus sezeryan olanada yapılıyor mu ki

Evet öylede insan sabırsızlanıyor:) çatı muaynesi cok can yakıyormus sezeryan olanada yapılıyor mu ki
Çok can yakmıyor benim çatım dar olduğu için biraz acım oldu. Yok normal doğum isteyenler için yapılıyor çatı muayenesi sezaryende çatının bir önemi yok.

Özelde isteğe bağlı yapılıyor benim sorunum var ama hiç bir şekilde ıspat rapor vs bişey istenmedi sözüme istinaden yapılıuor

Back
X