Sezeryan tecrübesi olanlar

Sgundez

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
318
133
18
42
Merhaba kızlar.Bebekteki bagirsak tıkanıklığı sebebiyle sezeryana karar verdi dr.um.Daha önce normal doğum yaptığım için hiçbir fikrim yok.Var mi yap veya yapma dediğiniz, onereceginiz şeyler .Bu arada tarih 13.01.2017

Sezaryen ile doğum yaptım ben canım. Bu da aynı olacak. Belden uyuşturulmuştum sonrasında bel ağrısı yaşadım bunda tam anestezi istiyorum olursa eğer. İlkinde tansiyon sıkıntım vardı ondan dolayı tam alamadım. Su geçirmez bir bant var eve çıkar çıkmaz banyo yapabilirsin. Bir de süt gelmezse diye dikkatli ol. Malum anestezi alıyorsun. Mama versen de emer korkma sakın. Aç kalmaması gerek. Başka sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.

Merhaba kızlar.Bebekteki bagirsak tıkanıklığı sebebiyle sezeryana karar verdi dr.um.Daha önce normal doğum yaptığım için hiçbir fikrim yok.Var mi yap veya yapma dediğiniz, onereceginiz şeyler .Bu arada tarih 13.01.2017
Epudral sezeryan oldum.Esim de katildi bebek cikarken de ayık oluyorsun hicbir aci hissetmiyorsun haruka birsey.lakin sonraki 5 gun siddetli agrilarim oldu.karin agrisi ve yara ağrısı nedeniyle.15 gun sonra tamamen gecti.

benimde evde suyum patlamıştı açılma olmadı suni d
sancı istedim keşke istemeseymişim belki açılırdı ama n yapalım hayırlısı buymuş bende belden uyulmaşmayla oldum baş agrım oldu sadece sütüm hastanede az az gelmeye basladı ewe gelince duşla gögüslerinize masaj yaparak damarlarınızı açıp az sagarsanız sıkıntı olmaz bas agrısınıda turk kahvesi veye nescafe ile atlattım çok şükür şimdiden allah saglıklı sıhatli büyütmek nasip etsin.. cnm

Sezaryen ile doğum yaptım ben canım. Bu da aynı olacak. Belden uyuşturulmuştum sonrasında bel ağrısı yaşadım bunda tam anestezi istiyorum olursa eğer. İlkinde tansiyon sıkıntım vardı ondan dolayı tam alamadım. Su geçirmez bir bant var eve çıkar çıkmaz banyo yapabilirsin. Bir de süt gelmezse diye dikkatli ol. Malum anestezi alıyorsun. Mama versen de emer korkma sakın. Aç kalmaması gerek. Başka sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.
mrhb adanaı oldugunuz için daha önceden de sormuştum hangi dr gittiğinizi ama cewaq alamadım:(

hangi hastane acaba

genel anestezi yaptilar kendime geldigimde bulanti vardi durulmayacak kdr bi agrim olmadi ertesi gun zaten ayaklandim karnina su gecirmez bant yapistiriolar bikac gun sona o bantida cikardim ve sukur ne bel agrisi nede karinda agri hic bise olmadi doktordan da farkedio benim sansima dogum yaptigim gun takip eden doktorum nobetciydi normal dogum die yatis verdi ertesi sabah suni sancilar ise yaramayinca kordon dolanmasindan suphelendi ve sezeryana aldi iyiki de aldi allah korusun normal doguma zorlasaydi bebege bise olabilirdi

Sağolun kızlar. Benim de en korktuğum şey baş ağrısı.zaten migren hastasıyım ve teyzemde şahit oldum baş ağrısına.bebeği bile tutup emziremedi iki gün boyunca.Allah'in izniyle bunu da atlatirim inşallah.yardımsız hareket etmeye kaç günde başladınız

3 ay önce sezeryan oldum ilk bebeğim açılmam oldu 6cm ama bebek iri olduğu için sezeryana aldılar belden uyuşturdular çünkü yemek yemiştim. bişey hissetmedim sadece bebeği karnımdan alırlarken hissettim ama acı değil sadece his. tir tir titredim ameliyatta korkudan sandım ama soğukmuş ondanmış :KK45:
sonra 8 saat yoğun bakımda kaldım ağrı kesici yaptıkları için anestesizinin etkisi geçtikçe ağrı hissetmedim yani. ayağa kalkınca zor oldu yürümek sonraki günler ağrılı oluyo işte bebeğe bakmak için yardımcı şart bebek her ağladığında ayağa kalmak zor oluyo çünkü. birde 2. günümde inanılmaz baş ağrısı çektim inanılmaz. o ağrıyı beklemeden olabildiğince su iç durmadan 3 5 kg iç. anestezinin etkisinden dolayı oluyomuş sanırım.

Epudral sezeryan oldum.Esim de katildi bebek cikarken de ayık oluyorsun hicbir aci hissetmiyorsun haruka birsey.lakin sonraki 5 gun siddetli agrilarim oldu.karin agrisi ve yara ağrısı nedeniyle.15 gun sonra tamamen gecti.
epiduralde nasıl oluyor hiç mi acı hissedilmiyor bende öyle düşünüyorum ama korkuyorumda

epiduralde nasıl oluyor hiç mi acı hissedilmiyor bende öyle düşünüyorum ama korkuyorumda
Yook hicbir aci hissetmiyorsun hersey bitip seni yukari alıyorlar ondan sonra bi 15 20 dk sonra karnimda agri ve yanmalar başlamıştı 5.gun dayanilmaz bir hal aldi agri kesici igne yapildi oyle rahatladım.

Back
X