Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Epudral sezeryan oldum.Esim de katildi bebek cikarken de ayık oluyorsun hicbir aci hissetmiyorsun haruka birsey.lakin sonraki 5 gun siddetli agrilarim oldu.karin agrisi ve yara ağrısı nedeniyle.15 gun sonra tamamen gecti.Merhaba kızlar.Bebekteki bagirsak tıkanıklığı sebebiyle sezeryana karar verdi dr.um.Daha önce normal doğum yaptığım için hiçbir fikrim yok.Var mi yap veya yapma dediğiniz, onereceginiz şeyler .Bu arada tarih 13.01.2017
mrhb adanaı oldugunuz için daha önceden de sormuştum hangi dr gittiğinizi ama cewaq alamadımSezaryen ile doğum yaptım ben canım. Bu da aynı olacak. Belden uyuşturulmuştum sonrasında bel ağrısı yaşadım bunda tam anestezi istiyorum olursa eğer. İlkinde tansiyon sıkıntım vardı ondan dolayı tam alamadım. Su geçirmez bir bant var eve çıkar çıkmaz banyo yapabilirsin. Bir de süt gelmezse diye dikkatli ol. Malum anestezi alıyorsun. Mama versen de emer korkma sakın. Aç kalmaması gerek. Başka sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.
mrhb adanaı oldugunuz için daha önceden de sormuştum hangi dr gittiğinizi ama cewaq alamadım![]()
hangi hastane acaba
Adana değil ankaradayimmrhb adanaı oldugunuz için daha önceden de sormuştum hangi dr gittiğinizi ama cewaq alamadım![]()
epiduralde nasıl oluyor hiç mi acı hissedilmiyor bende öyle düşünüyorum ama korkuyorumdaEpudral sezeryan oldum.Esim de katildi bebek cikarken de ayık oluyorsun hicbir aci hissetmiyorsun haruka birsey.lakin sonraki 5 gun siddetli agrilarim oldu.karin agrisi ve yara ağrısı nedeniyle.15 gun sonra tamamen gecti.
Yook hicbir aci hissetmiyorsun hersey bitip seni yukari alıyorlar ondan sonra bi 15 20 dk sonra karnimda agri ve yanmalar başlamıştı 5.gun dayanilmaz bir hal aldi agri kesici igne yapildi oyle rahatladım.epiduralde nasıl oluyor hiç mi acı hissedilmiyor bende öyle düşünüyorum ama korkuyorumda