- 17 Nisan 2019
- 364
- 149
- 103
- Konu Sahibi yaren060716
-
yaa benim eşim cok destek kan aldırırken bile hep yanımda olurdu o yüzden yanimda olsun istedim umarım da olur ben çok korkuyorum doğumdan tabi orası da ayrıHastaneye bağlı sanırım. Normal olsa bende isterdim yanımda ama sezaryende gerek yok diye düşünüyorum. Doktora sormadım bile o yüzden:)
yaa evet ben de pandemiden dolayı alınmıyor diye duymuştum demekki doğruymuş teşekkür ederimMerhaba, arkadaşım daha yeni sezaryen oldu. Eşi girmek istemiş ama doktoru pandemi döneminde alamayacağını söyleyerek reddetmiş.
yaa evet ben de pandemiden dolayı alınmıyor diye duymuştum demekki doğruymuş teşekkür ederim
Hiçbir fikrim yok konuyla alakalı.. Bende 21 haftalığım.. Eşim girmek istiyor yanıma ama ben istemiyorum ya gelmesinikızlar 25 haftalik hamileyim aralik sonu ocak bası gibi sezeryan olurum diye tahmin ediyorum tam hesaplayamadım☺sezeryanda eşiniz girebiliyor mu yanınıza pandemi v.s den dolayı alıyolar mı içeriye ? eşim en büyük desteğim bu konuda bilgisi olan var mı aceba sizlerinde eşleriniz yanınıza gelecek mi lütfen bilenler yazsın sımdiden tesekkürler
her an her şey olabilir bu erkeklere ben bi kez daha düşüneyimBende isterdim ama normalde kan tutmayan eşim ben ameliyat olduktan sonra kan alınırken bayıldıonu oyle gördükten sonra vazgeçtim isteğimden
insallah hep birlikteHiçbir fikrim yok konuyla alakalı.. Bende 21 haftalığım.. Eşim girmek istiyor yanıma ama ben istemiyorum ya gelmesininormalde alınıyor diye biliyorum ama şuan kontrollere bile eşimi almıyorlar bilemedim ki doğuma alırlar mı.. Sağ salim kucağınıza alın inşallah..
sanırım benim hastanede de oyle napayım artık tek başıma doğururum ben de☺☺Benim doğum yapacağım hastanede babaya test yapılmasına rağmen doğuma alınmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?