Doğuma Hazırlık sezeryana girecem ama grip oldum ne yapcam

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sultang

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
310
11
118
18 ekım de sezeryana girecem ama gribe yakalandım k.b.b gittim ilaç vermedi hamılelıkten dolayı ama sonucta benım bıldıgım nezle dahı olsan ameliyata girmek tehlikeli diye biliyorum sonucta dogumdan sonra dikişlerin acılma riski artar hapsırdıkça öksürdükçe çünkü ilk dogumumdan bılıyorum gülsen bile dikişlerin agriyo ne yapacagımı sasırdım ne yesem ne ıcsemde ıyleşsem bılmıyorum size sormak ıstedım su an..... bal limon pekmez süt gibi seyler tüketiyorum baska ne yapabilirim yaaaa

Kasapdan kuzu kemiği alıyorsun birazda kuşbaşı doğrayıp düdüklüde çorbayı pişiriyorsun patates havuç falanda koy bunu sıcak sıcak iç.Keçi boynuzu pekmezi iç, bol bol sıkma meyve susu iç elma, havuç,portakal kısa sürede iyileşirsin.

sezeryan olduğum gün deli gibi öksürüyordum 39:+2 de olduğum ve sancılandığım için bekleme şaansımız yoktu belden aşağısını uyuşturdular sorun olmuyo canım

ameliyattan sonra bir hafta daha öksürdüm öyle dikişlerim filan açılmadı korkutma kendini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…