Doğuma Hazırlık Sezeryanda kaçıncı haftanızda bebek alındı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
J

Juliet

Ziyaretçi
Sezeryanda kaçıncı haftanızda bebek alınıyo..bana doktor 38.artı.6da alırız dedi..

sizinki bebeginiz ne zman alındı..opuyorumnanaktan

39+1 her bebekte değişik oluyor tabi bular dr. bakacak canım tabi buna yada bebişin karar verecek gelmeye....

38+1 de olmuştu bebişim.dr un kararıydı.inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine cnm.

benim 35+4 te alınmıştı ,plesenta kireçlenmesi vardı ,mecburen yani..her bebek farklı olur ,dr un en iyisini bilir canım.hayırlı doğumlar..

39+4te sezeryanla alındı.valla yerinden memnundu aslında kızım:roflol:

38+6 doktor kararı

37 haftada kaşıntılarım vardı zaten 37 hafta öncesi erken sayılıyo

38.haftanın bittiği gün alındı ben istedim çünkü bebeğimin doğum tarihinin 07.08.09 olmasını istiyordum ve oldu:) Gayet rahat bir doğum geçirdim hiç korkma rahat ol ne kadar rahat olursan o kadar kolay oluyor.Bebeğimde gayet iyi.

37.3 de hiç bi sorun yoktu doktor öle istedi 3090 gram doğdu bende neden öle istedi anlamış değilim halen fisfisfis

ilki 40+1,

ikincisi 40+3 ikisi de dr kararı...

38+3'de dr'la ortak belirlediğimiz bir tarihte doğdu oğlum :)

Genellikle 38. haftada alınıyo bebişler. Hiçbir sorunda olmuyor tam tersi benim işime bile geliyor düşününce kaydirigubbakcemile3 kızımı 41. haftada doğurmuştum, Şimdi ise 3 hafta erken doğurmak fikri çok rahatlatıyor beni. Çünkü 15 haftalık hamileyim ve bu hamileliğim başından beri çok zordu, bulantılardan öldüm öldüm dirildim ve şimdiden kendimi çok yorgun hissediyorum. Tabi hayırlısı öncelikle kısmet neyse o olsun. Herkese hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum

41 haftalıkken normal doğumu beklerken hala, sezeryan olmak zorunda kaldım.
günlü sezeryanlere karşıyım. bırakın bebeğiniz kendi doğum gününü kendisi belirlesin doktorunuz değil.

Back
X