Doğuma Hazırlık Sezeryanda kaçıncı haftanızda bebek alındı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım bazı durumlar varkı dr belırlemesı daha dogru benm bebişim ters duruyor farz et bır yere gıttım ve bır anda dogumum basladı ozman benım ve bebişimin hayatı tehlıkeye gırıyor ve yuksek tansıyon hast sezeryan ve bellenen gunde dogum yapması daha dogru tabı hersey normalse acele etmeye gerek yok

bersucum aynı şeyi söylüyoruz aslında seninki acil durummuş
herşey normal giderken günlü sezeryana karşıyım ben de

43. hafta da sezeryan oldum,ama planlı değil normal doğumdu olmadı.

Tam 38+0 sezeryan oldum. Bebeğimin kilosu fazlaydı ve dursaydı 5 kilo falan doğacaktı. Beklemenin anlamı yoktu artık çünkü.

bende 38+4sezeryan oldum benimde bebeğim iri olduğu için doktorum beklemenin anlamı yok dedi 4760 gr doğdu dahada bekleseydik düşünün artık ne kadar olurdu keşke herkes normal doğum yapabilse

39+5 te allındı benimki. Biz heyecandan bir an önce olsun dedikçe kızdı doktorumuz bize sağolsun. Bir sorun olmadıkça kalacak içerde, saçmalamayın dedi kaydirigubbakcemile3 iyi de oldu sağolsun..ama içerde en ufak bir rahatsızlık görürlerse daha erken alırlar, bizimki bir sezaryana göre geç sayılırdı çevremden duyduguma göre..Bu arada 3500 le dogru bizimki...Ve ben normal doğumdan çok korktugum için kendi isteğimle yönlendim sezaryene...Aslında başından beri normal i istiyordum ki en dogrusu normal dogum, ama son haftalarda sabahlara kadar gözümü kırpamayınca böyle olmasına karar verdim...

Son düzenleme:
40+3 Yılbaşı gecesi bekliyorduk olmadı nazlandı kızımız 03/01/2009 alındı ben cok rahattım şimdi kızım 1 yaşında sadece bebegini kucagına alacagın anı düşün bana o kadar faklı gelmiştiki sanki başka bir annesi var gelip alacak sanmıştım:)) Rabbim nurumun acısını göstermesin...

38.haftanın bittiği gün alındı ben istedim çünkü bebeğimin doğum tarihinin 07.08.09 olmasını istiyordum ve oldu:) Gayet rahat bir doğum geçirdim hiç korkma rahat ol ne kadar rahat olursan o kadar kolay oluyor.Bebeğimde gayet iyi.

benim bbebeğimde 41 haftada doğdu ve 07.08.09 aslında bizimkinin geleceği pek yoktu ama gün geçtiği için aldılar.

Back
X