Sezeryanda miyomu alınan var mı ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
4 miyomum var 5 cmden büyük. Biri rahim agzında biri de sezeryan olacak yerdeymiş o yüzden normal olmazsa sezeryanda sıkıntılı dedi önce miyomu alıp sonra bebeğin doğumu olur dedi ama miyom alınırken kanama çok oluyormuş böyle bi durum yaşayan var mı

Geçmiş olsun son durumunuz nedir acaba bende aynı durumdayim benimde doktorum çok kanama olur sezeryandan 3 ay sonra alırız anca dedi şuan 4 aylık hamileyim

Geçmiş olsun son durumunuz nedir acaba bende aynı durumdayim benimde doktorum çok kanama olur sezeryandan 3 ay sonra alırız anca dedi şuan 4 aylık hamileyim
Daha doğum yapmadım benim doktorum da hem miyom kanaması hem sezeryanda kanama olacagı için almayı önermedi ama benimki sezeryan kesi kısmının oralarda o yüzden doğum sırasında kanarsa mecbur alırız dedi ya da bebeğin önünde kalırsa doğuma engel olursa alırız dedi mecburen. Bebeğin son konumu miyomun yerini değiştirebilirmiş o yüzden doğum öncesi belli olacak

Teşekkürler cewabiniz için sizi takip ediyor olacağım doğumunuz gerçekleştiğinde paylasirsaniz sewinirim hem kendim için hemde bizim durumumuzda olanlar icin fikir olur

Ben sezeryanda myom aldirdim 15 cm di ve riskli oldugunu sezeryan sirasinda karar verebileceklerini soylediler. Ayrica iki myomum daha vardi ama onlar kucuktu. 15 cm lik myomu mu aldilar fakat 5 gun hastanede kaldim cunku cok iyi gozlem gerekiyor kan kaybindan dolayi o sekilde eve ikinci gun yollanirsaniz inanin ne bebise bakabikirsiniz ne hareket edebilirsiniz . Ihtiyaciniz olan iyi bir doktor

Baya büyükmüş sizinki geçmiş olsun. Normal olup olmayacagı 38 den sonra belli olur dedi biri rahim kanalına yakın diğeri de tam göbek deliğinde kanarsa alırız dedi kanamazsa almayız dedi onu o an karar verecek demekki

Merhaba ben 15 gün önce sezeryan doğum yaptım.Önce bebeğim doğdu sonrasında miyomumu aldılar 15 20 dk sürdü ve kanama olarak hiç bir sıkıntı yaşamadım.Doktorum önceki kontrollerimde miyomun yeri uygunsa sezeryan esnasında alabiliriz demişti ve aldı hiç sıkıntı yaşamadım.2 gece hastanede kaldık ve çıktık.

Gözünüz aydı ve geçmiş olsun inşallah benim de kolay olur belki normal de olabilir ama hala doktorum bişey söylemiyor son hafta bakıcaz diyor

bana da doltor aynı şeyleri söyledi nasıl geçti doğumunuz sıkıntı yaşadınız mı?
Miyom göbek deliğinin orda kaldı diğeri de rahim ağzına yakındı planlı normal doğum denedik ama rahim ağzındaki açılmayı engelledi bebek aşagı inmedi orda olmasa normal olabilirdi doğumum. Açılma olmayınca sezeryana döndük kanama olması sorunsuz şekilde doğumum oldu çok şükür miyomlar kanamadığı için bebeğin önünde de değilmiş almaya gerek kalmadı. Miyomun yeri önemli bir de bebek aşagı indikçe yeri değişiyor son andaki konuma göre karar veriyor doktor

Merhaba devlette mi yaptırdınız özelde mi. Ben istanbul Bahçelievler Medipolün hastasıyım. 7 cm miyom var 2. Sezeryanım olacak. Dr duruma göre alacağız dedi ve anemi de var. Yalnız sezeryan artı doğum için 50 bin tl isteniyor dün öğrendik. Sizler bu operasyonu birlikte yaptıranlar fiyatlar nasıl bulunduğunuz yerlerde

Bana da almak gerekirse alırız ameliyat günü belli olur bebeğin çıkışına engel olacak mı olmayacak mı miyom yer değiştirecek mi o gün bakıcaz dediler çok şükür engel olmadı almaya gerek kalmadı ama evet hem sezeryan ücreti hem de miyom alma ameliyatı olduğu için iki operasyon oluyo o yüzden pahalı oluyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…