Sezeryandan 3 ay sonra hamile kaldım

tazeana

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
4
1
6
32
Merhaba sevgili anneler nisandan sezeryan ile doğum yaptım şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim aranızda bebeklerinin arasında 1 sene olan var mı ? hamilelik süreciniz nasıl geçti ?

Merhaba sevgili anneler nisandan sezeryan ile doğum yaptım şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim aranızda bebeklerinin arasında 1 sene olan var mı ? hamilelik süreciniz nasıl geçti ?
Evet bende öyleydim şuan küçük kızım 3 yaşında diğeri 4 hamilelikte herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür doğumdan sonra ikisine de bakmak biraz zor oldu tabii hala öyle

Evet bende öyleydim şuan küçük kızım 3 yaşında diğeri 4 hamilelikte herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür doğumdan sonra ikisine de bakmak biraz zor oldu tabii hala öyle
Başıma geleceklerden korkuyorum biraz erken doğum olabilir filan yazıyordu internette siz de bir sorun olmadı değil ni ? Bide anlaşıyorlar mı kıskançlık var mı ikisine de yetebiliyor musunuz kafamda deli sorular

Yo erken doğum gibi sorunum olmadı ağır işler yapmama rağmen . benim ilki 1 ay erken doğdu ona rağmen sorun olmadı 2. De hatta gününden 1 hafta sonra doğdu küçükken bakımı çok zor değil zaten büyüdükçe evet ikisi de kız birbirlerini kiskaniyorlar her ikisi aynı şeyi istiyor . Ama birbirlerine de hep destek oluyorlar yaş olarak yakinlar anlıyorlar birbirlerini

Çok teşekkür ederim iyi ki yazdınız içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…