Sezeryandan sonra normal doğum yapanlar var mı?

ceylaan1988

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
2.216
742
363
kızlar ben normal doğumu çok ıstememe ragmen kısmet olmadı hayrlısı buymuş dıorum...
ama normal doğumu yaşamayı cok ıstıyordum ne doğum sancısı dıe bışey hıssettım ne başka bişey.
ılk doğumu sezeryan olupta ıkıncıyı normal yapan varmı? yaşadıklarınızı anlatrsanz sevınırımopuyorumnanaktan

öyle bişeyin mümkn olduğunu hiç duymadım ben..sezeryanla başladıysan öyle devam die biliyorum..hatta en fazla 3 çocuk doğurma hakkımızın olduğunu da duymuştum..bende ilk bebeğime hamileyim ve çok kararsızım doğum şeklim konusunda..

var. hatta "ssvd" diye aratırsan google da forumları da bulursun.. ben 2 sezeryan oldum kendii isteğimle.. ama özellikle yurtdışında sezeryandan sonra normal doğum yaptırılıyor..

ayrıca 4. - 5. sezeryanını olan arkadaşlarım var.. sadece TR'de 3 ile sınırlandırılıyor ki bazı hastanler 4.'yü yaptırıyor.. yerimseniben

evet sezaryenden sonra normal doğum yaopanlar var...sezaryene gelincede şırnaktayım ben ve kadının bitanesi 5,çocuğunu doğuracakmış ve 5ide sezaryendi....ama tabi doktor çok kızdı tüplerini bağlat dedi...

inşallah Allah ıkıncıyı normal nasıp eder ama acıkcası hıçbıdoktorun rısk alacağını duşunmuyorum herkes kolaycı olmuş normaldoğumu yaşamak ıstıorum bıyandanda duşunuyorum rahımde dıkış var sonucta en alt kata kadar dıktıler bu sefer normal denersek iç dıkışler yırtılmazmı:??bilmiyorumkismile

cnm ben doktoruma sordum türkiyede sezeryan sonrası 2. normal doğum yaptıran doktor bulamazsın bu riski kimse almaz dedi bende sezeryanlıyım ikincide öyle olucak ama yurt dışında yapıyolar bunu biliyorum

evet benim kuzenim yapti. ustelik oglu da oyle ufak tefek degildi dogurdu catir catir.
eskiden 3 e kadar sinirliyorlarmis ama simdi tip da gelisti teknoloji de.. yani sezeryanla da olsa 3 ten fazla dogum yapilabiliyor. doktorum soyledi bana.

cnm ben doktoruma sordum türkiyede sezeryan sonrası 2. normal doğum yaptıran doktor bulamazsın bu riski kimse almaz dedi bende sezeryanlıyım ikincide öyle olucak ama yurt dışında yapıyolar bunu biliyorum

evet, turkide sezeryana cok meraklilar doktorlar. yurt disinda oluyor ama turkiyi bilemicim.. aslinda yurt disinda yapilabildigine gore turkiyede de yapilir ama normalde bile normal dogum yaptian doktor zor bulunuyor

valla benim annem 23 yil once beni sezeryanla dogurdu 2 sene sonra kardesimi normal dogurdu bakirkoyde bir hastanede dr nin adni bilmiyorum ama sorarim cooook ama cook iyi bir doktor.

KK da bunla ilgili bir konu vardı, 6-7 sayfa hatta doktor isimleri de geçiyordu bunu yaptıran, istanbulda ankarada vb. bulamadım şimdi, bilen arkadaşlar link verebilirler. ve evet sezeryan sonrası normal doğum yapabilirsiniz, "yapamazsınız, mümkün değil" diye bir şey yok. yurtdışında çok yaygın, türkiye'de de daha yeni yeni konuşulmaya başlanıyor, çünkü memleket sezeryancı oldu maalesef.

benim oğlum ters geldiği için mecburen sezeryan oldum ama normal istemiştim,kısmet değilmiş sağlıklı tatlı mı tatlı bi oğlum var herşeye değer...ama arkadaşlar kesınlıkle keyfe keder sezeryan olmayın,ne gerek var o acıyı yaşamaya ne gerek var ameliyata...
sezeryan sonrası normal doğum var evet ama ben türkiyede buna asla cesaret edemem çünkü olası bir ters durumda (rahimdeki dikişlerin patlaması gibi) ani ve yerinde müdehale yapılamazsa hem bebeğinizden hem de rahminizden olabilrisiniz...oğlum henüz 4 aylık,ikinci bebeğim olursa yine sezryan düşünürüm çünkü burası Türkiye kim vurduya gitmek istemem.

arkadaşım yarama tuz bastın:(((((
bende deli gibi normal doğum isterken sezaryan oldum
bundan sonrakileri normal istiyorum ama
bi ynadanda korkuyorum
türkiye de ne biliyim olurmu:(((
ama bnde çok istiyorummmmmm bağıra çağıra doğurmayıııı

arkadaşlar bebeğiniz ve siz uygunsanız 2.doğumlarınızı rahatlıkla normal yapabilirsiniz ist da da dr var yaptıran , benbugün itibari ile 38+0 dayım 24 ay oldu ilk sezeryanımı olalı ve normal doğumu bekliyorum bu arada ist dayım he yurtdışındayım sanılmasın ve aynı sizler gibi ilk bebeğindede btün kalbi ile normal doğum istemiş bir anneyim kısmet ise 10 gün içinde doğurup bu güzel anı yaşamak için bol bol dua ediyorum sizlerde kesinlikle cesaret etmeli bu duyguyu iliklerinize kadar yaşamalısınız ve dr um yırtılma denen riskten bahsetmiyor bile :)

Ben de 36 haftalik hamileyim, sezaryen sonrasi normal dogumu bekliyorum. Doktorumla anlastik, eger sorun olacak gibi olursa ameliyata alabilirim o anda dedi. Burada (Cin'de yasiyorum ) cok yasadigimiz bir sey dedi. Yani sezaryen sonrasi normal dogum.

arkadaşlar bebeğiniz ve siz uygunsanız 2.doğumlarınızı rahatlıkla normal yapabilirsiniz ist da da dr var yaptıran , benbugün itibari ile 38+0 dayım 24 ay oldu ilk sezeryanımı olalı ve normal doğumu bekliyorum bu arada ist dayım he yurtdışındayım sanılmasın ve aynı sizler gibi ilk bebeğindede btün kalbi ile normal doğum istemiş bir anneyim kısmet ise 10 gün içinde doğurup bu güzel anı yaşamak için bol bol dua ediyorum sizlerde kesinlikle cesaret etmeli bu duyguyu iliklerinize kadar yaşamalısınız ve dr um yırtılma denen riskten bahsetmiyor bile :)

hayatim doktorunun adini verebilir misin?
cok yardimci olurdun bize....

bende iki defa sezeryan oldum normal dogum yaptiran doktoru ariyorum

hayatim (ssvd : sezeryan sonrasi normal dogum ( vbac )) yahoo grupta ssvd anneleri var oraya uye olarak ssvd (sezeryenden sonra normal dogum ) hakkinda bilgi alabilirsin. ssvd yaptiran doktorlarin isimlerini ve telefon numaralarini bulabilir ssvd yapan annelerin hikayelerini de okuyabilirsin. bunun icin sitedeki files ve links bolumlerine bakman yeterli. bir de ssvd hakkinda (Sezaryen (sezeryan, sezaryan) sonras normal doum yaplabilir mi?, mmkn mdr? - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe) bu siteye bir goz atmani tavsiye ederim.

DOKTOR LİSTESİ – İSTANBUL

DR. DİLEK YAĞMUR ( ISTANBUL)
MUAYENEHANE ADRESİ VE TELEFONU: cumhuriyet cad. haşacı raif sk. gülgün
apt. no:27 d:17 bağlarbaşı spor salonu karşısı bağlarbaşı
0216 391 77 22
0532 271 42 12

DR. KUBRA TAMAN .
212-219 95 59 in Nisantasi ( ISTANBUL)

Op.Dr.LALEHAN KUTLAY (ISTANBUL )
Acıbadem cad. Zeamet sok No 3/2
Acıbadem – Kadıköy
Randevu ve bilgi almak için
216 54 54 678

Op.Dr.HAKAN ÇOKER
LCCE(Lamaze Certified Childbirth Educator)---HypnoBirthing®Practitioner
hakancoker@dogaldogum.com
Doğaldogum.com
İstanbul Doğum Akademisi
Doğal Doğuma Destek ve Hazırlık Grubu:
dogaldogum2008 : Doal Douma Destek ve Hazrlk Grubu
İstanbul Doğum Akademisi:
Valikonağı Cad. Sezai Selek Sok. Nevide Apt. No:22/4 Nişantaşı-İSTANBUL Tel: 02122405935

SARE DAVUTOGLU ( ISTANBUL )
0212 441 47 01
adnan kahveci blv. köşk apt.
no62/2 ist/bahçelievler yayla

TÜRKAN MUTAFOĞLU ( ISTANBUL )
Adres : Merkez Mahallesi Marmara Caddesi Erenler İş Merkezi 20/2 Kat:1 Avcılar/İstanbul
Tel:212-5939380

OP.DR.HAKAN SEVEN -ASYA HOSPITAL ( ISTANBUL)
Adres : Yeni Mah.537 Sok.No :5 Küçükköy/Gaziosmanpaşa/İSTANBUL
Santral Telefon : 0. 212. 537 16 16
Faks : 0. 212. 537 07 67

DR.TAMER SOZEN (ISTANBUL)
Zeytinburnu Avrasya Hospital

DR.YILMAZ GUZEL (ISTANBUL)
Okmeydanı SSK Kadın Dogum uzmanı
bunlarda dr isimleri Allah yar ve yardimcin olsun... birseyler elde edersen bizleri de haberdar et olur mu?:68:

merhaba merve seher nıcklı arkadasım....ılkonce ıns hayırlısı ıle bebegınızı kucagınıza almıssınızdır ıns...ıstanbulda bulundugunuzu yazmıssınız bende ıstanbulda yasıyorum 8aylık hamıleyım...fakat sızın dogumunuz sezeryandan sonra normal dogum olduysa hangı hastanede hangı doktorda dogurdugunuzu ogrenebılırmıyım....sımdıden ıyı aksamlar

merveseher-bende-istanbuldayım-daha-önce-2-kere-sezeryanlı-doğum-yaptım-şu-an-8-aylık-hamileyim-sen-normal-doğumunu-yaptın-mı-ve-yaptıysan-bana-doktor-hastane-adı-önerebilirmisin-çok-acil-cevap:43::18::7:

Back
X