Sezeryandan sonra normal doğum yapanlar var mı?

Evet maalesef rahat edeyim diye özel de yaptim doğumu ama keşke devlete gitseymisim en azindan normal dogururdum. İkici bebeğinde normal olması için ugrasicam inş iyi bir doktora denk gelirim

Evet maalesef rahat edeyim diye özel de yaptim doğumu ama keşke devlete gitseymisim en azindan normal dogururdum. İkici bebeğinde normal olması için ugrasicam inş iyi bir doktora denk gelirim
Ankara koru hastanesi sezeryandan sonra normal doğum yaptırıyor,bi ekip hazırlanmis bende çok merak ettim

Anlara Sincan koru hastanesinde Aşlın Evren Güler, balgat koru hastanesinde ise Aydan Biri hoca sezaryen sonrası şartlar elverdiğinde normal doğumu destekliyor ve yaptırıyor bildiğim kadarıyla arkadaşlar. Bilginiz olsun

arkadaşlar bebeğiniz ve siz uygunsanız 2.doğumlarınızı rahatlıkla normal yapabilirsiniz ist da da dr var yaptıran , benbugün itibari ile 38+0 dayım 24 ay oldu ilk sezeryanımı olalı ve normal doğumu bekliyorum bu arada ist dayım he yurtdışındayım sanılmasın ve aynı sizler gibi ilk bebeğindede btün kalbi ile normal doğum istemiş bir anneyim kısmet ise 10 gün içinde doğurup bu güzel anı yaşamak için bol bol dua ediyorum sizlerde kesinlikle cesaret etmeli bu duyguyu iliklerinize kadar yaşamalısınız ve dr um yırtılma denen riskten bahsetmiyor bile :)
Mrb merve hanm dogum yaptiniz mi

Yakın zamanda sezeryan sonrası normal doğum yapan veya duyan varsa bizimle paylaşabilirmi hanımlar?

Back
X