Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 9 ay önce normal doğum yaptım ama. Hala hasta olmadm. Çok çok nadir Lele olmayan renk görüyorm sonra geçiyor .ama sen emzirdigim için adet olmayı engelliyor. Hormonların5.5 ay önce sezeryanla bir bebeğimi doğurdum![]()
hala Regl olmadım..
heryerim şişti iyice regl başlaması için ne yapmalıyım..?
![]()
Ek gıdaya başlayıp aktif emme azaldığında olursunuz. Ben 7 ay sonra olmuştum5.5 ay önce sezeryanla bir bebeğimi doğurdum![]()
hala Regl olmadım..
heryerim şişti iyice regl başlaması için ne yapmalıyım..?
![]()
Darısı başımaEk gıdaya başlayıp aktif emme azaldığında olursunuz. Ben 7 ay sonra olmuştum
Koruyor kelimesi hamilelik için kullanılır. Hamilelikten emzirmek korumuyor. Benim çocuğum olmadı, kızım tüp bebek. Onu emzirirken tek korunmasız ilişki ile hamile kaldımEvet emziren anneri hormon koruyor
Acele etmeyin hepsi geçecek. 6 ayı dolsun, ek gıdaya geçince biraz rahatlıyor insanDarısı başıma![]()
Yok o anlamda demedim xKoruyor kelimesi hamilelik için kullanılır. Hamilelikten emzirmek korumuyor. Benim çocuğum olmadı, kızım tüp bebek. Onu emzirirken tek korunmasız ilişki ile hamile kaldım![]()
MaşallahKoruyor kelimesi hamilelik için kullanılır. Hamilelikten emzirmek korumuyor. Benim çocuğum olmadı, kızım tüp bebek. Onu emzirirken tek korunmasız ilişki ile hamile kaldım![]()
Evet, sebepsiz kısırlıksa mutlaka korununMaşallahbenimde kızım tüp bebek daha yeni doğdu nede olsa olmuyor diye salıvermemek lazım kendimizi demek
![]()
Hayır sebebi var doğal yolla olması imkansız değil ama çok düşük şans. Tabii ki küçücük bebeğim varken işimi de şanslara bırakamam sanırımEvet, sebepsiz kısırlıksa mutlaka korunun![]()