Sezeryandan sonra Regl

Rapunzelk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
171
275
103
5.5 ay önce sezeryanla bir bebeğimi doğurdum :anneadayı: :emir_bebek: hala Regl olmadım..:mad: heryerim şişti iyice regl başlaması için ne yapmalıyım..?Hoppa

İlk kizim da hemen 40tan sonra düzenli regl baslamisti. 2 bebegimde emzirdigim icin sanirim 7 aydan sonra basladi. Siz birşey yapamazsiniz maalesef. Ama kontrol amacli doktora gidebilirsiniz

Doğum sonrası öneriliyormu bilmiyorum ama adet söktürücü masaj var birgebeningünlüğü sayfasında onu bir araştırın

5.5 ay önce sezeryanla bir bebeğimi doğurdum :anneadayı: :emir_bebek: hala Regl olmadım..:mad: heryerim şişti iyice regl başlaması için ne yapmalıyım..?Hoppa
Bende 9 ay önce normal doğum yaptım ama. Hala hasta olmadm. Çok çok nadir Lele olmayan renk görüyorm sonra geçiyor .ama sen emzirdigim için adet olmayı engelliyor. Hormonların

Koruyor kelimesi hamilelik için kullanılır. Hamilelikten emzirmek korumuyor. Benim çocuğum olmadı, kızım tüp bebek. Onu emzirirken tek korunmasız ilişki ile hamile kaldım 😄
Yok o anlamda demedim x😊 emzirmeye asla güvenmem ben emzirirken hamile kaldım bebeğime. Koruyor derken adet olmuyorsun na bağlamak istedim.😊

Koruyor kelimesi hamilelik için kullanılır. Hamilelikten emzirmek korumuyor. Benim çocuğum olmadı, kızım tüp bebek. Onu emzirirken tek korunmasız ilişki ile hamile kaldım 😄
Maşallah 🤗 benimde kızım tüp bebek daha yeni doğdu nede olsa olmuyor diye salıvermemek lazım kendimizi demek😂

Back
X