E edbe Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2011 119 2 118 22 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi edbe #1 arkadaşlar ben ilk ayımda hamile kalmıştım sonra trafik kazasından dolayı 39. haftada sezeryanla doğum yaptım tabi bebeğim öldü. yanlız aradan zaman geçti şimdi de gebe kalamıyorum sezeryandan sonra uzun zaman hamile kalamayanlar var mı aranızda?
arkadaşlar ben ilk ayımda hamile kalmıştım sonra trafik kazasından dolayı 39. haftada sezeryanla doğum yaptım tabi bebeğim öldü. yanlız aradan zaman geçti şimdi de gebe kalamıyorum sezeryandan sonra uzun zaman hamile kalamayanlar var mı aranızda?
Ufka Yolculuk Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Mart 2009 6.637 En iyi cevaplar 1 3.262 698 Ankara 22 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi edbe #2 çok geçmiş olsun, başınız sağolsun.. ama sezeryanın etkilediğini sanmam.. bu zamana kadar böyle bişey duymadım çünkü.. benim 2 kızım var ikiside sezeryan.
çok geçmiş olsun, başınız sağolsun.. ama sezeryanın etkilediğini sanmam.. bu zamana kadar böyle bişey duymadım çünkü.. benim 2 kızım var ikiside sezeryan.
E edbe Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2011 119 2 118 22 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi edbe #3 pollyannaa .!.: çok geçmiş olsun, başınız sağolsun.. ama sezeryanın etkilediğini sanmam.. bu zamana kadar böyle bişey duymadım çünkü.. benim 2 kızım var ikiside sezeryan. Genişletmek için tıkla... zaten bi problemim de yok ta ki bu aya kadar... ilk defa bu ay çatlamamış yumurta kisti oluştu o da zaten gebeliğe engel değilmiş.
pollyannaa .!.: çok geçmiş olsun, başınız sağolsun.. ama sezeryanın etkilediğini sanmam.. bu zamana kadar böyle bişey duymadım çünkü.. benim 2 kızım var ikiside sezeryan. Genişletmek için tıkla... zaten bi problemim de yok ta ki bu aya kadar... ilk defa bu ay çatlamamış yumurta kisti oluştu o da zaten gebeliğe engel değilmiş.
E edbe Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2011 119 2 118 24 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi edbe #4 yok mu benimle aynı sorunu yaşamış olan????