Sezeryanla doğum sınırladırılıyormuş

allahım ya sanki organik besin seçiyosunuz ! doğum bu doğum! eskiden cep telefonuda yoktu dumanla haberleşin ozaman doğal doğal ... anne ve bebek sağlığı için en iisi sezeryandır ya son anda bir terslik olursa napacaksınız çok merak ediyorum ..devlet kendi kesesini düşünüyo sen ölsen umrundamı dr larda ameliyatta ölür falan diye risk almaktan korktuğu için bunu yapıyo valla keyfiniz bilir...

devletin insan canına en çok önem verdiği ülkelerden biri de almanya.ama orada kesinlikle bir problem olmadığı sürece sezeryan yapmıyorlar.doktorlara gelince onlar için saati belli ve yarım sattlik bir operasyon olan sezeryan normal doğumdan çok daha avantajlı.çünkü normal doğumun saati belli değil,ne kadar süreceği belli değil.mesela benim doktorum sezeryzna giriyor ama normal doğum yaptırmıyor vakti olmadığı için.yani sezeryan doktorun keyfine göre normal doğum hastanın.son anda bir terslik olursa ki bu az çok anlaşılıyor zaten alırlar sezeryana
ben bir tane normal doğum yapmış ve şu an ikinciyi de aynı şekilde dünyaya getirebilmek için can atan biri olarak böyle düşünüyorum.Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin:Saruboceq:

Back