Sezeryanla Doğum Tarihi

beyzanur50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
215
1
96
Sivas
mrblar.. Sezeryanla doğum yapacağım dr.um 6 temmuzda izne ayrılacakmış normalde sezeryan tarihim 10 temmuzdu dr gideceği için 5 temmuzda yapalım dedi 38.haftanın ilk günü oluyor. erken mi dedim ultrasonda bir hafta ilerde dedi. ama yine de aklımda soru işareti kaldı dönüşü 15 iymiş o da geç olur dedi.. kendi doktorum yapsın istiyorum ama erken mi diye de endişeliyim.. fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Canım doğum tarihin tam 10 temmuzmu.Doktorun doğum tarihi için ne dedi.Hani derler ya 10 temmuz doğumun 10 gün öncesi 10 gün sonrası yapmanda normal.Ama 10 gün sonrasını geçirme diye.En azından eskiden böyle derlerdi.Sağlıklı doğumun olur inşallah.Şimdiden hayırlı osun.

Son düzenleme:
sezeryan zorunlu değil, senin isteğin üzerine olacaksa ben beklerdim canım zaten 2 hafta önce alıyorlar bebekleri zaten 10 temmuz demiş bir hafta daha bekleyeceksin, acil bişey olursa doktorun bi şekilde seni yönlendirecektir.tabi karar senin, iç sesini dinle

ilk gebeliğimde de sezeryandı kendi dr um yapmadı ameliyatı şimdi de aynısı olmasını istemiyorum. kendi Dr.umun ameliyat yapmasını istiyorum sorun olmaz dedi ama yine de acaba sorusu oluyor..

Sezeryanla doğum tarihi olarak 10 temmuz demişti 38+5 oluyordu.. şimdi 38+0 olacak.. dr ultrasonda gelişimi bir hafta ilerde dorun olmaz dedi ama hani derler ya 2-3 gün bile anne karnında önemli o yüzden çelişkide kaldım hayırlısı olur inşallah..

Son haftanın bebek gelişiminde ve kilo almasında önemliymiş doktorumda öyle derdi.Çok oldu doğum yapalı.Tıp şimdi ilerledi.O yüzden aklını karıştırma bence.Hakkınızda hayırlı ne ise o olsun.Sağlıklı olun ikinizde.

Canim ben 39. Haftamda sezeryan ile dogum yaptim ultrasonda benim bebegimde 2 hafta ilerde gozukuyordu.Kilosu 37 haftalikken 3500 lerdeydi ama dogum yaptigimda 3530 grm dogdu.Ultrasona fazla guvenme bence farkli cikabiliyor.ilerde olmasi pek birsey farketmiyor.Bekleme sansin olursa bekle bebegin icin daha iyi olur cigerleri filan daha iyi gelisir.Karni da ne kadar durursa o kadar iyidir.

Doktorum, normal doguma karar vediğimi sanmıştı.
O yzden dogumdan 10* gun önce doktora gttgmde , 10 gun sonra gel dedi.
Eğer sancın olursa gel dedi.
25 martta 40.haftam bitiyordu.
21 martta hafif sancı yaşadım.
Sabahı acil hastaneye gittik.
Normal dogum istemiyorum deyince hemen yatış dedi.
yani bebegm 9 ay 6 gunluk.
Bence son anına kadar kalması cok iyidir. Gelişimi için.
Ani bir durum olmadıkça gununu doldurmayı bekle derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…