Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar biraz bilgi :(

[QUtgrasamam, post: 47497083, member: 430419"]Beklenen gunden 10 gun evvel sancim tuttu ve sezeryana alindim ilk dogumumda ertesi gtesekkurler

Teşekkürler kızlar :-) umutsuzluğa kapılmayın. Sevindim duyduklarıma. Tomrisin sut kampını okudum. Gerçekten çok yararlı bilgiler var. Umarım uygulayabiliriz. Sevgiler

bende uygulayabilmek çok isterim ama kime diyebiliceksinki sen bebişle azcık ilgilen ben uyuyayım diye :)
Annelerimize deriz ama onlar için varsa yoksa yemek yemek iyi yedinmi sütünde iyi gelir mantık öyle onlarda :)

3 cocugum var 3ude sezeryan.ilk dogumum erken dogumdu problemliydi oyuzden sezeryan oldu geriside sezeryan zaten.suan ucuncu bebegim 3 aylik.hic korkma ben bu dogumumun 4.gunde kizimin anneler gunu sunumuna katilmistim inaninki.hafif agrilar vardi tabiki ama cok cok hafifti.zaten olay kalkana kadar sonrasi kolay.sık sık kalk ilk kalkmadan sonra.bol bol su ic.kayisi suyu ic.sutumde hemen geldi btn dogumlarimdada.zaten dikislerinde 1 hafta kapali olucak eve gelince banyonu yap hemen ilim suyla ayakta oturmadan.ilik dusta sut cok artiyor.sakin korkma tadini cikar.nazini yao keyfine baksaglikla kucagina alirsin insallah.buarada komple bayildim ucundude iyikide oyle olmus cunku ben ameliyathanede ayik kalicak kadar cesur degilim.temiz is komple bayil uyandiginda cok agri hissediceksin ama agrikesici igne yapiyorlar ve gercekten yarim saate hafifliyor.

3 cocugum var 3ude sezeryan.ilk dogumum erken dogumdu problemliydi oyuzden sezeryan oldu geriside sezeryan zaten.suan ucuncu bebegim 3 aylik.hic korkma ben bu dogumumun 4.gunde kizimin anneler gunu sunumuna katilmistim inaninki.hafif agrilar vardi tabiki ama cok cok hafifti.zaten olay kalkana kadar sonrasi kolay.sık sık kalk ilk kalkmadan sonra.bol bol su ic.kayisi suyu ic.sutumde hemen geldi btn dogumlarimdada.zaten dikislerinde 1 hafta kapali olucak eve gelince banyonu yap hemen ilim suyla ayakta oturmadan.ilik dusta sut cok artiyor.sakin korkma tadini cikar.nazini yao keyfine baksaglikla kucagina alirsin insallah.buarada komple bayildim ucundude iyikide oyle olmus cunku ben ameliyathanede ayik kalicak kadar cesur degilim.temiz is komple bayil uyandiginda cok agri hissediceksin ama agrikesici igne yapiyorlar ve gercekten yarim saate hafifliyor.

Ay gerçekten içime su serpildi :) herşey tamamda işte şu ameliyet beni korkuyor birde ilk defa yaşayacağım için neyle karşılaşcağımı bilmediğimden tedirgin oluyorum. O nedenle endişelerim var:) teşekkür ederim. İnşAllh sağlıkla dünyaya gelir bebişim. Sizin evlatlarınızıda Allah size bağışlasın :)

Ay gerçekten içime su serpildi :) herşey tamamda işte şu ameliyet beni korkuyor birde ilk defa yaşayacağım için neyle karşılaşcağımı bilmediğimden tedirgin oluyorum. O nedenle endişelerim var:) teşekkür ederim. İnşAllh sağlıkla dünyaya gelir bebişim. Sizin evlatlarınızıda Allah size bağışlasın :)

Amin canim hepimizinkini bagislasin.he bide sondani bence bayilinca taktir oyle konus doktorunla.benim kadar kimse korkak degildir.doktoruma ben bayilmadan biyerime dokunmayin demistim :) sondamida bayilinca takmislar bisey hissetmedim zaten kisa surede bayiliyorsun.tabiki korkucaksin normaldir ama inanki allahin izniyle icin rahat olsun okadar korkulacak bisey degil.bayilana kadar ayetelkursi oku.simdiden tekrar allah saglikla kucagina aldirsin.

Benim de aklımı kurcaliyor hep, erken doğum riskim de var. Diyelim ki 3-4 hafta erken doğdu mecburi sezeryanla, süt gelir mi? Çok merak ediyorum bunu.
Normal doğumla beklenen günde bile süt gelmediği oluyor onu biliyorum ama, erken doğarsa emzirme şansım olur mu diye merak ediyorum. :( Teşekkürler simdiden

Normalden 4 hafta önce dogum yaptim biraz (2380 gr) kûcük dogdu sadece sezeryandan 1 saat sonra tamamen ayilmistim emzirmeye basladim ilk basta cok fazla olmuyor ama bebek emdikce geliyor endise etme gece 2 de sezeryane aldilar ayni gün aksam taburcu oldum agrim sizimda olmadi cok sükür

Back
X