Sezeryanla dogum yapanlar yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi dorti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dorti

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
5.912
1.555
373
Selam kızlar.sezeryanla dogum yaptıktan bır yada ıkı sene sonra hamılekalan dogum yapan varmı.sezeryandan sonra kac yıl doguma ara verılıyor.yardımcı olurmusunuz

slm cnm ben kızımı 2009martta sezeryanla doğurdum şimdi yeniden hamileyim kısmetse bu çocuğumu da 2011 haziranda kucağıma alacağım yani aralarında 26 ay olacak..

canım benim doktorumda ilk doğumumdan sonra iki senen bebek yapmamak senin sagıgın için önemli iki korun diyorum dedi bende tam 3.5 yıl korundum simdi gene hamileyim cok sükür rabbime

sezeryanla dogum yapanlar ıcın en fazla uc taneye ızın verılıyormus dogrumu bu sızce.bırde yaşım 34 benım ıkı sene sonra bır daha hamıle kalsam rısklımı olur sızce kızlar

en kısa süre arayla hamile kalan benim galiba haziran 2010 da doğum yaptım sezeryanla şimdi tekrar hamileyim. ağustosta doğum yapacağım inşallah. 14 ay olacak aralarında. isteyerek olmadı :17: allah verdi ne yapalım :1:
4 tane doktora sordum sakıncası olur mu diye çok az bir ihtimalle rahminin yırtılması söz konusu dedi. çok az bi ihtimal diye üzerine basa basa konuştu. diğerleri o kadar bişey olmaz allahın izniyle dediler.

aslında bünyeye bakıyor bu iş. ben de 2010 ağustosta sezaryenle doğurdum 4. ayımda hamile kaldım düştü şimdi yine hamileyim kızım haftaya 8 aylık. doktorum doğurursun dedi. yalnız bu sefer kesin konuştu yani öncekindeki gibi son ayı bekleyelim doğum şekli için demişti. şimdi zamanını bile belirledi .kasım ortasına doğumum var ama kasım başında alacak ki rahim kasılmalardan etkilenip yırtılma riski geçirmesin diye. yoksa en az 6 ay ara verin deniyor.:49:

Back
X