Sezeryanla dogum yapanlar

Feride1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
78
5
98
Ankara
Merhaba arkadaslar 1.5aydir sezeryanla dogum yaptim. Simdi spiral koydurmak istiyorum duyduguma gore bunun icin 6 8ay beklemek lazim. Aranizda daha erken koyduran oldumu? Lutfen yardimci olun bekliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar 1.5aydir sezeryanla dogum yaptim. Simdi spiral koydurmak istiyorum duyduguma gore bunun icin 6 8ay beklemek lazim. Aranizda daha erken koyduran oldumu? Lutfen yardimci olun bekliyorum.

Ben hayatta taktırmam ama yakınlarımdan biri 40 ı çıktıktan sonra taktırmıştı. 40 ın çıkınca takılıyor diye biliyorum 6 ay çok uzun.

Arkadaslar cevab yazdiginiz ucun hepinize tesekkur ederim. Ama bilmiyorum kimisi diyor olar kimisi bir kac ay beklemek lazim diyor. Ne yapacagimi bilmiyorum.

Merhaba arkadasim 6 Ay beklemek gibi birsey yok emin olabilirsin! Bende ikinci dogumdan sonra koydurdum 4 ay gecmisti ama daha erken randevu verememisti doktor ondan yoksa daha erken koycaklardi. Galiba alti hafta dogumdan sonra konulabiliyor kesinlikle 6 ay diye birsey yok inanabilisin!!!!!

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Her yasta konulabiliyor ama bir kadinin en az bir dogum yapmasi gerekiyor spiral koydurmasi icin!!!

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Back
X