sezeryanlı anneler

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
arkadşalr sezeryanla doğum yapanlar durumunuz nasıl hiç agrı falan varmı benım 5ay oldu arada sızlama oluor senelr gecınce nasıl oluor tecrubelıler anlatır mısınız

cnm bende sezeryanla doğum yaptım 9 ay önce..ama bende allaha şükür ne acı var ne de sızı..her hareketide rahatlıkla yapabiliyorum..mekik falan da çekiyorum göbek için...doğumdan 3 hafta sonra ben mekik çekebiliyodum ..o derece yani ağrım sızım fazla olmadı baştada ...ama bazılarında duyuyorum üşüttüklerinde falan sezeryan yerleri acıyomuş...tuhaf..bende üşüttüm ama bende öyle bi ağrı hiç olmadı...demekki bünyeden bünyeye fark ediyoo..

ben de 5 ay önce sezaryan oldum 44.gün mekik çekebiliyordum şimdide acımıyor rahatlıkla plates yapıyorum...bence siz üşütüyorsunuz...

benim iki çocuğum da sezeryanla dünyaya geldi ilk doğumumda biraz zorlandım üşüttüğüm ya da ağır kaldırdığım zaman dikişlerim ağrıyodu ama ikinci doğumumda böyle bi problem henüz yaşamadım 7 ay oldu tek sıkıntım dikiş izleri ve kocaman bi göbek

arkadaslar ben de siteye yeni üye oldum.ben de sezaryen doğum yaptım 5 ay oldu ve bazen ağrım oluyo kaşınma da oluyor.ağrım özellikle dar bi pantolon giyince oluyor o yuzden bol giymek zorunda kalıyorum.acaba dar kot pantolon giymem ne kadar doğru?dikişime bi zarar verir mi?bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

3 sene oldu.nadiren arada sızlama iğne batması gibi şeyler oluyor.
ben üşütmeye bağlıyorum ama.tam dikiş yerimde.normal ama başkalarından da duymuştum bunu.

bende 9 ay oldu doğum yapalı üşüttüğüm zaman dikişlerim acıyor birde göbeğimin alt kısmında hissizlik oluyor bazen

slm canım benımde 1 sene oldu epudiral sezeryan olalı ama benımde o zamanlar pek ağrım olmadı. sadece üşütürsem falan arada sızlama olurdu. ameliyat yerımde uyusukluk oldu 6-7 ay kadar oda gectı coğu kişide olurmuş zaten. senın sık sık ağrın olursa doktora danış derım ben. ıyı gunler.

Back
X