gerçekten bilgileriniz ve söyledikleriniz için çok teşekkür ederim.. bunları duymaya ihtiyacım varmış. söylediklerinizin hepsini uygulıcam. bunca zaman buralara kadar nasıl gelebildim diye bende düşünürüm. Allah'ın verdiği bi güc olsa gerek.. dualarımı hiçbi zaman eksik etmedim hep ona sığındım. ve ben çok duygusal biriyim. diziler olsun filmler olsun izlerken hayatımdan hep bi parçayı deştikleri için gözyaşlarımı tutamam. birde şu son 4 aydır panik atağa ve sosyal fobiye bağlı ankisiyete bozukluğu tedavisi görüyodum en sonunda depresyona çevirmişti ailemin gelmesini istemişlerdi çevresel faktör olarak. onlarda ailesel durumlardan dolayı gelememişlerdi zaten gelseler de benim için bişey değişmicekti yine anlatamıcaktım. şimdi ilaçlarla biraz daha iyiyim. ama dediğiniz gibi bi psikoloğa görünmemin gerektiğini bende hissediyorum. ilaçla bi yere kadar. arkadaş ortamlarına giriyorum kendimi oyalamak için yabancı dilim var 3 tane oyalanmam açısından kendimi onlarada verebilirim. hastane konusunda araştırdığım doktor, operatör doktor var bi tane bayan onu düşünüyodum profesör olmadığına göre ücrette de sıkıntı olmaz umarım. tavsiyeleriniz için tekrar çok teşekkür ederim.. herşeye rağmen hayat devam ediyor ..