SGK anlaşması olmayan hastaneden doğum izin raporu

Rabbimallah

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
230
182
303
43
Merhaba arkadaşlar, ben forumda gezdim ama tam net bir bilgi edinemedim.Sgk anlaşması olmayan bir hastaneden doğum paketi aldım ve erken doğum riskim var. Acaba hastanenin verdiği çalışamaz raporunu devlet kabul eder mi, yani 2 ay sonra ödeme yapar mı yoksa devlet hastanesinden mi rapor almalıyım

bildiğim kadarıyla sgk anlaşması olmasa da sağlık bakanlığına bağlı bir hastaneyse ve onaylı bir doktorsa oradan alacağınız raporu işyerinize verirseniz işyerinizdeki muhasebe departmanı raporunuzu sgk ya bildirir işyerinizin muhasabe departmanıyla görüşürseniz bence size yardımcı olurlar

Çok teşekkür ederim cevabınız için, SGK yı aradım alamazsınız dedi , doktorum rapor veriyoruz hiç sıkıntı yaşamadık dedi, çok arada kaldım.

Çok teşekkür ederim cevabınız için, SGK yı aradım alamazsınız dedi , doktorum rapor veriyoruz hiç sıkıntı yaşamadık dedi, çok arada kaldım.
bu hastanelerin sgk anlaşması olmadığı için raporu size kağıt olarak vericeklerdir sisteme giriş yapamıycakları için, çalıştığınız şirketteki muhasebe çalışanı raporu kendisi sgk sistemine girecek burada önemli olan raporun sisteme girilmesi sonuçta bu doğum raporu, doğum harici başka bir raporsa yine bu şekilde olur diye düşünüyorum muhasebe departmanınıza danışabilirsiniz

Teşekkür ederim muhasebe ye sordurayım.

rapor özel devlet bakmaz verilen rapor geçerlidir merak etmeyin her türlü rapor parasının alırsınız sisteme düşer rapor bitiminde muhasebe onaylar sonra sgk muhasebe birimi hesaplar ödeme yapar e devletten şahıs ödemelere gidip banka bilginizi ekleyebilirsiniz otomatik seçtiğiniz bankaya yatar ( ekli değilse diye yazdım ) :)

Teşekkür ederim SGK yı aradığımda konuşan kız kabul olmaz devlet hastanesi yada SGK anlaşması olan bir hastaneden almanız gerekiyor dedi o yüzden tereddüt ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…