Kizlar merhaba benim icin cok onemli olan,hayatimda bir mihenk taşı denebilecek bir karar almam gerek ama kafama takilan bir seyler var bilgisi olan yardimci olursa sevinirim. Su an devlet memuruyum ve 30 haftalik hamileyim. Sınavla vakif universitesinde uzmanlik programina yerlesme durumum var (kazanip kazanmadigim henuz belli degil ama bugun yarin tercih yapmam gerek). Eger yerlesirsem devlet memurlugundan istifa edip gidip orada tekrar sgk ya bagli olarak calismaya baslamam gerekecek. Basladigim tarihte ise tahmini 35-36 haftalik gebe olmus olucam. Su an calistigim yerden 32.haftada calisabilir raporu alip 5 haftami aktarmayi dusunuyorum. Ama 36da istifa edip hemen sgk ya bagli baslarsam, arada bir istifa durumu oldugu icin dogum oncesi izin haklarimi aktarma cabam boşa mi gitmis olur? Bunun belli sartlari var mi? Yoksa memuriyette iken aktarmak niyetiyle calistigim 4 hafta sgk ya bağlı oldugum donemde isime yarar mi? 37yi doldurup orada ise ayrildigimda sadece sgkya bagli calisirken aktarabildigim kisimlari mi aktarabilirim? Cok soru sormusum kusura bakmayin benim icin cok cok onemli.