Sgk hakkında bilgisi olan

Essilaam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1.353
2.203
133
Ben memurum. 25 yıl çalışmam gerekiyor memur olarak emekli olmak için.Memurluk öncesi başka bir işte de çalıştım sigortalı olarak. Sonrasında sözleşmeli memurluk var.E devletten bakınca hepsi o sigortalı işim ve sözleşmeli çalıştığım süre 4a, kadroya geçtikten sonrası 4c olarak görünüyor. Memur olarak emekli olabilmek için 25 yıl içinde bunların hepsi toplanarak sayılacak mı?Gerekli süreyi tamamlayıp ayrılacağım çünkü.

Hepsini saydirabilirsin ama bazı işlemleri var. En azından öğretmenlikte var. Araştırın bi

4500-5600 den emeklilik oluyor diye biliyorum ..Şu sıralar tam olarak öğrenmek istediğim bir konu umarım gerçekten bilgi sahibi birileri vardır ..

Herşey edevlette yazıyor ordan çok kolay görebilirsiniz.edevletengirince SGK kayit belgesi diye arama yaptırın o ekrana girin SGK durumunuzu gösterir 4a.4b.4c ayrı ayrı ve en sonunda toplu olarak. Yine arama motoruna ne zaman emekli olabilirim diye yazıp karşınıza gelen ekranı açarsanız kendi durumunuzu görebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…