• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sgksiz calistiran okul

Orda calisiyorsunuz nihayetinde.sgk sikayet ve danışma hattini arayin iskura sorun onlar yardimci olurlar.
Aradim isten cikip sikayet durumunda islak imzali mudur yada patron imzasi olmasi gerekli maas odemesi dediler. Eger cikmadan önce gelip görürlerse ancak kanitlanabilecegini Geriye yönelik sgk odemesi olup olmucagi konusunda yorum yapilmadi.
Muallakta kaldin dogrusu Benim elinde kanitlanabilir belge yok. Gelip gorselerde ancak o aylik ceza keserler ne anladin ben bu isten

Hamile olduğunuz için yapmıyor sigortanızı. Zaman kaybettikçe sizin aleyhinize işliyor bu durum zira doğum sonrası devletten maaş alabilemiz için,sanıyorum 6 ay çalışmış olmanız (Emin değilim belki daha fazla veya az,bilenler varsa paylaşır)gerek,onu alamayabilirsiniz ki 4 aylık maaş bu. Ayrıca doğum sonrası ücretsiz izin vb haklarınızda yanacak bu durumda.

Bildiğim kadarıyla şikayet durumunda işverene çok büyük bir para cezası kesiliyor yani işten çıksanız da onlar o cezayı yine de ödeyecekler. En azından intikam almış olursun. Bu ne ya 3 ay çalıştır sgk sız hamile kadını doğumdan sonra da at gitsin.

Hamile olduğunuz için yapmıyor sigortanızı. Zaman kaybettikçe sizin aleyhinize işliyor bu durum zira doğum sonrası devletten maaş alabilemiz için,sanıyorum 6 ay çalışmış olmanız (Emin değilim belki daha fazla veya az,bilenler varsa paylaşır)gerek,onu alamayabilirsiniz ki 4 aylık maaş bu. Ayrıca doğum sonrası ücretsiz izin vb haklarınızda yanacak bu durumda.
90 gun 3 ay calismis olmam yeterliymis 170 ten ogrendim

Aradim isten cikip sikayet durumunda islak imzali mudur yada patron imzasi olmasi gerekli maas odemesi dediler. Eger cikmadan önce gelip görürlerse ancak kanitlanabilecegini Geriye yönelik sgk odemesi olup olmucagi konusunda yorum yapilmadi.
Muallakta kaldin dogrusu Benim elinde kanitlanabilir belge yok. Gelip gorselerde ancak o aylik ceza keserler ne anladin ben bu isten

iyi de başlangıç tarihinizi kanıtlayacak bişeyler bulunur elbet.

eski tarihli bi evrakta imzanız, atılmış mailler vs...

Anlamiyorum goz gore gore hakkiniz yeniyor siz hala sikayet etmemissiniz. Bir gun bile beklemeniz hata. Hem cocuklari hem de sgksiz calistirmalarini acilen sikayet etmeniz gerek. Zaman aleyhinize isliyor. Onlar size acimamis siz neyi bekliyorsunuz hala?

iyi de başlangıç tarihinizi kanıtlayacak bişeyler bulunur elbet.

eski tarihli bi evrakta imzanız, atılmış mailler vs...
.
Makbuz var bize maas verirken imza attirdiklari.Ama bize nushasini vermediler eger cekmcelerine mudurun bakarlarsa bulabilirler kamera kayitlarida var okulda izlerlerse ordan da cikar.

.
Makbuz var bize maas verirken imza attirdiklari.Ama bize nushasini vermediler eger cekmcelerine mudurun bakarlarsa bulabilirler kamera kayitlarida var okulda izlerlerse ordan da cikar.

şikayet edin bence. adam 6 ay yapmamış şimdi hiç yapmaz. hamilelikten dolayı hiç bi hakkınızı vermeden işten çıkarıcak bence sizi.

Back
X