Shaggy Halım Tüylendi Düzelirmi ? Garanti ödermi?

sahikaa

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
12
0
16
Antalya
Merhaba arkadaşlar. Daha bir yıllık şagi halı tüy uçları birbirine yapıştı. Kime sorduysam çözüm bulamadım. Aynı sorunu yaşayan varmı.?
Düzelirmi aceba. Düzeltebilen varmı?
Firma bunu ödemesi gerekmezmi. Sonuçta Türkiye de satılan herşey 2 yıl garantli olması gerekir.Hani tutupta kullanıcı hatası diyebilirlermiki. Kullanıcı nasıl bir hata yaptı. Halı ya basmak hata ise o zaman haklı olurlar.Diy7elimki bu halı üzerine basmak için üretilmedi deseler o zaman da bunu satarken belirmeleri gerekmezmi?

şikayetim var diye bir site var oraya bir şikayet yazarsan firma hemen geri dönüyor ve sorunu çözüyor bizzat yaşadım ben ..

Ayni sorun benimde başıma geldi halıları alalı daha 9 ay olmuştu bu arada benim halılarım merinos 6 m.kare salonuma ve yatak odama aldım seninki gibi yapıştı keçeleşti firmayla görüştüm yapışma ve keçeleşme kullanıcı hatasıymış bir şey yapamazlarmış bir kere yıkatın belki düzelir dedi firma bana yıkattım ama hiç bir değişiklik olmadı öyle severek ve beğenerek almıştım ki şimdi kaldirdim duruyor kenarda

9 aylık evliyim ve bütün halılarım shaggy. Bir tek mutfak için düz halı seçmiştim. Yıkatmak kesinlikle çare olmuyor, ben gayet memnundum ta ki yıkatana kadar. Misafir çocukları yüzünden ciddi lekeler oluştu ve yıkamaya verdim kış ortasında. Kurutmadan göndermişlerdi, suyu akıyordu resmen. Açtım, zorla da olsa kuruttum bu defa da ıslak katladıkları için su lekeleri kaldı. İşin kötüsü ne yaptıysam bi kaç lekeyi çıkaramadım. Tüylerin birbirine karışmasını filan hiç saymıyorum bile. Shaggy halı mı bi daha asla diyorum. En azından günlük kullanım için...

Sizcede saçma değilmi ? kullanıcı hatası nasıl oluyormuş. Şimdi bu halının bir kullanma talimatı olsa bizde ona oymayan birşey yapmış olsak. Buna hata dersiniz. Nasıl oluyorda kullanıcı hatası diyorlar . hatamız nedir ? Halının üzerinde dolaşmakmı? Eğer bu halıya basmak hata ise bunu firmanın önceden bize tebliğ etmesi gerekmezmi ? Kardeşim benim sana satacağım bu halının tek amacı dekorasyon görevi yapmak. bunu evinin öyle biryerine koyacaksınki asla üzerine basılmayacak.Aksi taktirde bu halı keçeleşir bende kullanıcı hatası der ödemem demesi gerekmezmi.
nerde kaldı 2 sene garanti. 2 sene boyunca neye garanti veriyorlar aceba. Garanti veriyoruz kanatlanıp uçmayacak mı? nedir Allah aşkına bu garanti ettikleri şey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…