shapes for women

Jasminium84

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ekim 2013
21.642
72.787
798
41
kızlar merhaba,
bugünkü derdim çok da dert değil aslında da işte ben kafaya taktığım için dert oldu bana.. :) kızlar doğumdan sonra hızla verdiğim kiloları emzirmem bittikten sonra hızla geri almaya başladım, ne kadar kilo alırsam alayım bi gr almayan üst bedenim bile bir beden büyüdü. ve ben spora başlamak istiyorum ancak ufak bebeğim olduğu için ancak öğle arasında gidip gelebilirim o yüzden işyerimin yakınında shapes for women diye bir merkez var. buraya gidenler var mı aranızda, varsa yorumlarınızı alabilir miyim.?

Gitmedim ama daha yeni bilgi aldım arayıp. Sadece bayanlara diye biliyorum haftanın dört günü çalışma var günleri kendimiz belirliyoruz. Haftasonu sadece cumartesi öğlene kadar bir de aylığı 100 lira dediler benim okul durumundan günler uymadı gidemedim ama baya kaliteli diye biliyorum

ben de aradım 3 aylık yazılırsak aylığı 98 TL'ye geliyor. daha önce b-fit'e gitmiştim çok da memnun kalmıştım eğlenceliydi ve de. burası da aynı mantıkla çalışan bir yer ama yine de emin olamıyorum işte.
aaa sadece haftada 4 gün mü gidebiliyoruz.? mesela b-fitte istersen haftanın 6 günü gidebiliyorduk. (gerçi hiç gittim mi tabii ki hayır. )
inşallah giden birileri vardır da yardımcı olabilirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…