sharp marka buzdolabı

evarologlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
677
24
118
Sakarya
kızlar mayısta evleniyorum nişanlım daha benle tamışmadan önce çeyizine buzdolabı almış sharp marka ınox daha önce bu markayı hiç duymamıştım ama araştırmalarıma göre iyi bi marka sanırım sizlerden bu markayı kulanan varmı yada bilen ?

canım markaya gözün kapalı güven. ama bu model eski kaldı biraz. bende son modeli var plazma olanı. yaptığım en isabetli alışveriş sharp buzdolabuı.

evet canım eski bir model olabilir çünkü nişanlım 3,4 yıl önce almış bende üst modelle değiştirebilirmi bi teklif ederim kendiisne ozaman

canım benim de annem aldı geçen yaz..çok memnun onunda plasmacluster modeli...hangi modeli olursa olsun çok iyi bi marka...benim kuzenim beyazeşyacı arçelik ve beko bayii...o kesinlikle bu markayı önerdi annemler alırken..şimdi bende dolabımın bozulmasını bekliyorum değiştirmek için :))daha 3 yıllık kıyamıyorum

Biz de geçen haftalarda aldık sharptan no-frostta kesinlikle sharp alın demişti satan bayii (tanıdık kendisi, kendileri de evde sizin modeli uzun süredir kullanıyorlarmış ve çok memnunlarmış) yani biz de tavsiye üzerine geniş olan son modelini aldık umarım iiyidir.

cnm beyaz esya konusunda cok arastırma yapmıstım çamasır ve bulasık makinesi için bosh u aldım bu alanda en kaliteli markalardan biri fakat iş buzdolabına gelince sharp ve samsung daha iyi kalıyor.ben de henüz almadım buzdolabımı fakat sharp alıcam kesinlikle isabetli bir secim yapmıssınız:)

benimde buzdolabım sharp ama daha kullanmak nasip olmadı

teyzem ve halam kullanıyorlar. çok ama çok memnunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…