• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sherlock

DeliKizinDirdiri

Yangına Körük , Kavgaya Sırık...
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
6.155
428
363
$sherlock.webp

2010'da başlayacak 90'ar dakikalık 3 bölümü olan bir mini dizi (şuanda dizinin 2. sezonu bitti)

21. yy. Londra'sında Sherlock Holmes ve Dr. Watson'ın maceralarını ele alacak.
BBC-1'de gösteriliyor...

Oyuncular

Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes)
Martin Freeman (Dr. Watson)
Una Stubbs (Mrs. Hadson)
Rupert Graves (Lestrade)

Tavsiye ederim....

Son düzenleme:
Kitaptaki karakter olduğu gibi karşımdaydı.Bayıldım...
Tadı damağımızda kalıyor ama film gibi olduğu için 3 bölümlük sezonlara sesimizi çıkartmıyoruz.
Henüz sezon finalini izlemedim ama 2. sezon 1. bölümdeki romantizm süperdi.:)
Aşık sherlock da başka oluyor canım.
Kısacası, takipteyiz efendim.:)

Son düzenleme:
Sezon finali 10 üzerinden 10 alarak dizi dünyasının "master" ları arasına girmiştir.
Tek kelimeyle : Muhteşemdi!

sherlock holmes benim en sevdiğim karakterlerden biridir adamın zekasına ve gözlem yeteneğine hayranım müthiş biri dizisininde takipçisiyim :)

Sherlock un yüzünde çok mu pudra var yoksa, yüzünde botox mu var tam çözemedim:27::27:

sevgili dünürümde bi tip vardı ona benzetiyorum nedense ya da merlin:27::27:

şaka bi yana çok güzel bi dizi keşke bi sezonda 3 bölüm olmasa, Sherlock karakteride çok orjinal

bende sherlock fanı olarak bayılarak izliyorum :) ben dizi olarak değil film olarak görüyorum. çünkü film gibi çekim ve hikaye gidişatı olarak... tavsiye ettiğim herkes hastası oldu. bence herkes izlemeli.

yeni sezon ne zaman başlıyo acaba, bu arada başrol oyuncusu 79 luymuş çok şaşırdım, çok daha yaşlı görünüyo halbuki

Back
X