• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sherlock

Mini dizi olarak başladılar ya hatta ikinci sezon da sonradan karar verilerek yapılmıştı, planlanmıyordu. Bu sezonla da artık final sezon yapalım demişler. Bence de keşke bitmese ama :(

yeni sezonu 2016 da olacak olan bu yıl içerisinde de özel bir bölüm çekileceği ile ilgili çok ciddi duyum aldığım dizi. ama öyle muhteşem ki onu izleyince başka hiçbir dizi izleyememeye başladım :( aslında şöyle bir düşündüğümüzde bu tür çok dizi var (ki hepsini izledim neredeyse) birçoğu da sherlock karakteri düşünülerek ya da aynı sosyopatlıkta bir karakter çizilerek olağanüstülük o kişi etrafından veriliyor. örneğin; house, the mentalist, bones bunlara en iyi örnekler. sherlock u özlüyorsanız bunları izleyerek vakit geçirebilirsiniz...

yeni sezonu 2016 da olacak olan bu yıl içerisinde de özel bir bölüm çekileceği ile ilgili çok ciddi duyum aldığım dizi. ama öyle muhteşem ki onu izleyince başka hiçbir dizi izleyememeye başladım :KK43: aslında şöyle bir düşündüğümüzde bu tür çok dizi var (ki hepsini izledim neredeyse) birçoğu da sherlock karakteri düşünülerek ya da aynı sosyopatlıkta bir karakter çizilerek olağanüstülük o kişi etrafından veriliyor. örneğin; house, the mentalist, bones bunlara en iyi örnekler. sherlock u özlüyorsanız bunları izleyerek vakit geçirebilirsiniz...

Bahsettiğin dizilerden Mentalisti izledim, Simon Baker da o dizide çok iyi bir karakter çıkarmış. Ama o da bitti. Bones u izlemekten hiç keyif alamadım malesef. House da çok arkadaşım tavsiye etti ama bir türlü başlayamadım o diziye de. Sherlock'un yerini hiç biri tutmuyor malesef :(

Bahsettiğin dizilerden Mentalisti izledim, Simon Baker da o dizide çok iyi bir karakter çıkarmış. Ama o da bitti. Bones u izlemekten hiç keyif alamadım malesef. House da çok arkadaşım tavsiye etti ama bir türlü başlayamadım o diziye de. Sherlock'un yerini hiç biri tutmuyor malesef :KK43:
house u izle bence o baya sarar seni. bones u herkes sevmiyor. ben açık ameliyat ya da o tarz şeyler izlemeyi sevdiğim için izledim. bir de oradaki teknolojiler hoşuma gittiğinden. ama konusu çok sarmıyor o doğru...

Sherlock'dan yeni fragman gelmişşşş, aralık ayına kadar iki dakikalık videoyla avunmamızı bekliyolar sanırım :(

Back
X