Coco mademoiselle kullndigim parfumlerden biri. Konuyu acarken ona mi benziyor yazacaktım ama gulersiniz diye yazmadimCoco matmazel ve chanel chance'a benziyor gibi denemiştim
şehrimde chanel parfümlerinden hiçbirini bulamıyorum.Coco mademoiselle kullndigim parfumlerden biri. Konuyu acarken ona mi benziyor yazacaktım ama gulersiniz diye yazmadimgerçekten benziyor dimi,fiyat olarak daglar kadar fark var hemde. Bir de armani sheye ve miss dior cherye de benziyor biraz
Ben de ne iyi tarif ederim amaşehrimde chanel parfümlerinden hiçbirini bulamıyorum.
coco yu biraz anlatır mısın. Sırf kafamda birşeyler oluşsun diye dp de denedim ama acımcı çamaşır suyu gibi birşey koktu.
Narcisonun testerini bende bulamadim ya.Ona da bakacagimBunu da not alayım
geçen gün manifesto ve n.rodriqezin poudre kokusuna bakim dedim hiç bi yerde testeri yoktu. ..yuh dedim
bugün dışarı çıktım. merak ettiğim birkaç koku vardı. hiç tester bulamadım ya. Kokusunu bilmediğimiz parfümlere 300 lirayı vermemizi bekliyorlar ya kafayı yiyeceğim. Önceden douglas vardı orda çeşit bol oluyordu. Kapanmak üzereydi. ülkemizden çekiliyormuş sanırım. Chanel parfümleri için önce sevile sonra boynere gittim. ikisinde de yoktu.Bunu da not alayım
geçen gün manifesto ve n.rodriqezin poudre kokusuna bakim dedim hiç bi yerde testeri yoktu. ..yuh dedim
Evet çoğu parfümün testeri yoktu olanların çoğunun da içi boştubugün dışarı çıktım. merak ettiğim birkaç koku vardı. hiç tester bulamadım ya. Kokusunu bilmediğimiz parfümlere 300 lirayı vermemizi bekliyorlar ya kafayı yiyeceğim. Önceden douglas vardı orda çeşit bol oluyordu. Kapanmak üzereydi. ülkemizden çekiliyormuş sanırım. Chanel parfümleri için önce sevile sonra boynere gittim. ikisinde de yoktu.
Evet evet kesinlikle çok benziyor . klas bir parfüm zen. Ben beğenmiştim .. Miss diora da benziyor ayrıca . Zaten ben miss diorla coco matmazelide birbirine çok benzetiyordum . Alacaksan çok güzel bi seçim olur. Herkesin beğeneceğin banko bi parfümCoco mademoiselle kullndigim parfumlerden biri. Konuyu acarken ona mi benziyor yazacaktım ama gulersiniz diye yazmadimgerçekten benziyor dimi,fiyat olarak daglar kadar fark var hemde. Bir de armani sheye ve miss dior cherye de benziyor biraz
manifesto bende losyonu var eşim şurup gbi dedi cok tatlı buldu bnce de braz tatlı ama cok baytık deil vanılya cicek karısımı gbi sanki ... hypnose kullandysanızz o tarz da diyebilirmmEvet çoğu parfümün testeri yoktu olanların çoğunun da içi boştu
Poudreyi gözüm kapalı alırım sanırım :) severim narcisoyu da....
manifestoyu dehşet merak ettim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?