I ipekoyku Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 112 Emoji Skoru 13 Puanlar 13 Yaş 32 16 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ipekoyku #1 Sahiplenmek istiyorun ama cokmu ugluyo herkes oyle diyor .s cok seviyorum ama apartmanda o sekilde bakamam
Sahiplenmek istiyorun ama cokmu ugluyo herkes oyle diyor .s cok seviyorum ama apartmanda o sekilde bakamam
M M e g Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2008 Mesajlar 72.775 Emoji Skoru 118.847 Puanlar 698 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ipekoyku #2 Ben bu Sibirya,Alaska kurtlarına çok üzülüyorum.. Soğuk memleket lazım onlara..
Sarisekerannesi Guru Kayıtlı Üye Katılım 18 Ocak 2012 Mesajlar 8.282 Emoji Skoru 3.938 Puanlar 448 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ipekoyku #3 ipekoyku .!.: Sahiplenmek istiyorun ama cokmu ugluyo herkes oyle diyor .s cok seviyorum ama apartmanda o sekilde bakamam Genişletmek için tıkla... Çok çok zor bir evcil hayvan.yazın perişan oluyor hayvan sıcaktan.evde yalnız kalırsa oooo apartman ayağa kalkar.ben kücük buzdolabı posetlerine su koyup buz yapıyorsum sınra ona veriyordum top gibi oynamayı seviyordu
ipekoyku .!.: Sahiplenmek istiyorun ama cokmu ugluyo herkes oyle diyor .s cok seviyorum ama apartmanda o sekilde bakamam Genişletmek için tıkla... Çok çok zor bir evcil hayvan.yazın perişan oluyor hayvan sıcaktan.evde yalnız kalırsa oooo apartman ayağa kalkar.ben kücük buzdolabı posetlerine su koyup buz yapıyorsum sınra ona veriyordum top gibi oynamayı seviyordu