SICAK BASMASI GEBELİK OLABİLİR Mİ!!!!!

Allah her isteyene tez zamanda nasip etsin inşallah.
Ben istemeden hamile kalan kısımdayım ve kasımın ortası sıcaktan bunalma, uyutmayan bir iç sıcaklığı, hafif kasık ağrısı sebebiyle anlamıştım hamileliğimi 10 gün kadar sürdü.
İçeriği okumadan konuya cevap verdim sadece.
Hamileliğimi de 2 buçuk 3 haftada öğrendim.
Ben de okuduysanız diye meraktan sordum. Hayırlısı neyse onu versin Allah hepimize. 🤲🏻

bir de folik sait kullanıuorum bi yararı olur mu acaba
Gebelik gerçekleşirse sen öğrenene kadar oluşan nöral tüp sağlığını sağlamak için. Gebeliğe katkısı yok ben ekstra bir iki vitaminli olanını 1 yılı aşkın zamandır kullanıyorum. 🤷🏻‍♀️

Insallah canim tez zamanda bebegine kavusursun. 🙏Ben galiba yumurtlama donemindeyim testlerden de cok anlamiyorum😔
İnşallah tutar canım ben ovu yapmıyorum zaten hiç yapmadım bide sanki onu yapınca insan daha cok strese gieiyor gibi geliyor bana o yüZden gün alırı ilişki yaşııyorum özellikle yaptıgım başka bişey yok

İnşallah tutar canım ben ovu yapmıyorum zaten hiç yapmadım bide sanki onu yapınca insan daha cok strese gieiyor gibi geliyor bana o yüZden gün alırı ilişki yaşııyorum özellikle yaptıgım başka bişey yok
Ben de pek yapmiyorum canim tesaduf deneyeyim dedim esim vardiyalı calisiyor bizim her zaman firsatimiz olmuyor malesef😒

Back
X