M mihyar Guru Kayıtlı Üye 12 Şubat 2010 10 2 286 İzmir 6 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi mihyar #1 merhaba sıcak lipoliz yaptıran var mı aranızda cuma gününe randevu aldım ama etkili mi bilmiyorum
U umutmel Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2010 1 0 86 Hatay 15 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi mihyar #2 Bende 2 gündür bu konuyu araştırıyorum.Siz yaptırdınız mi? Memnun musunuz? ağrımız oldu mu ?lipoliz yapılan yerde sarkma yada herhangi bir problem oldu mu? Çok soru sordum biliyorum ama nette çokbisey bulamadım. Cevap yazarsanız çok sevinirim :)
Bende 2 gündür bu konuyu araştırıyorum.Siz yaptırdınız mi? Memnun musunuz? ağrımız oldu mu ?lipoliz yapılan yerde sarkma yada herhangi bir problem oldu mu? Çok soru sordum biliyorum ama nette çokbisey bulamadım. Cevap yazarsanız çok sevinirim :)
S SELIN SEL Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2021 1 0 36 49 24 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mihyar #3 Ben dün yaptırdım . Anında 1 cm inceldim. Bol bol su içmek gerekiyor sonrasında. İdrardaki yağ gözle görülüyor.
Ben dün yaptırdım . Anında 1 cm inceldim. Bol bol su içmek gerekiyor sonrasında. İdrardaki yağ gözle görülüyor.