Sicak sular gebe kalmaya iyi geliyormus !

azrammmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
714
39
53
İstanbul
Meraba arkadaslar bu sicak sular oluyo ya kukurtlu su termal bu suya girince gebelik kolaylasiyomus annemlerin bi komsusu var bi kadin 40 yasinda gebe kalmaya ugrasiyosu kocasiyla adapazari kuzuluga gitmisler orda kadinda adamda suya girmis cikriktan sonrada calisma yapmislar kafin o ay hamile kaldi ayni sekilde eltiside o ay hamile kaldi bi tanidigimda bana gcen kocanla sicak aulara git birerbir gebe kalmak icin dedi ben esime dedim orali olmadi dinlemedi bile bari size diyim dedim gidebiliyosaniz gidin bidde bu yolla hamile kalan varmi hic aranizda veya deneyeniz ?? Ben cok istiyorum ama esim is yerinden izin alamam diyo

" aşk-ı sehadet "

cok enteresan valla. bir de gebe kalinca sicak suda yikanmayin dusuge sebep olur derler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sicak su cocuk dusunenler icin ozellikle spermlerin kalitesini dusuruyormus hatta iliskiden oncede erkeklere sicak suyla dus almamalarini onerirler diye biliyorum.o yuzden ilginc geldi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen cok şaşırdım görünce :26:

Sicak su gebelik icin iyi degil derler. Hem oncesinde hem sonrasinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iste annemin komsulari ayni yontemle kaldi ve yaslarida var yani bende sasirdim annemler gidiceklermis ramazan bitincce esim gelemez zaten ben onlara takilip gitsemmi acaba iltihabim var benim belki ona iyi gelir diyirum

" aşk-ı sehadet "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…