SiCe gebimiyim ?

BEYDA33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
77
115
93
İçel Mersin
Merhaba ;
Adetimin üzerinden 1 gün geçti . Biraz önce birden aklıma geldi ovülasyon testi yaptım daha önce burdan ovülasyon testi le gebelıgını ogrenenlerı gormustum ıkıncı cızgı kıpkırmızı cıktı ınanamadım. Aradan 1 saat sonra gebelık testı yaptım ve ıkıncı cızgı cok silik çıktı resmini eklıyorum . Sizlerede boyle olup hamıle oldugunu ogrenen var mı cok heyecanlıyım ve ınanılmaz kafam karısık

Eklentiler

• IMG_3351.webp
    IMG_3351.webp
    3 KB · Görüntüleme: 85
Çizgi görünüyor canim hayırlı olsun :)

Ben yAnlış anlamisim evet gebelik testi silikse hamilesin tabiki :)

Çizgi gayet görünüyor, yeni bir hamilelik sanırım.
Tebrik ederim.

Merhaba ;
Adetimin üzerinden 1 gün geçti . Biraz önce birden aklıma geldi ovülasyon testi yaptım daha önce burdan ovülasyon testi le gebelıgını ogrenenlerı gormustum ıkıncı cızgı kıpkırmızı cıktı ınanamadım. Aradan 1 saat sonra gebelık testı yaptım ve ıkıncı cızgı cok silik çıktı resmini eklıyorum . Sizlerede boyle olup hamıle oldugunu ogrenen var mı cok heyecanlıyım

Evet hamilesin. .benimde böyle çıkmıştı .

Merhaba ;
Adetimin üzerinden 1 gün geçti . Biraz önce birden aklıma geldi ovülasyon testi yaptım daha önce burdan ovülasyon testi le gebelıgını ogrenenlerı gormustum ıkıncı cızgı kıpkırmızı cıktı ınanamadım. Aradan 1 saat sonra gebelık testı yaptım ve ıkıncı cızgı cok silik çıktı resmini eklıyorum . Sizlerede boyle olup hamıle oldugunu ogrenen var mı cok heyecanlıyım ve ınanılmaz kafam karısık

Hamilesin ..benimde böyle cikmisti

Yalnız bu ovulasyon testi hanımlar yorumları ona göre yapalım.
Konu sahibi; canım hamileliğimi öğrenince meraktan ben de ovulasyon testi yaptım ama silikti T yani herkeste hamilelik göstergesi değil sen yine de beklentini düşük tut inşAllah daha çok sevinirsin güzel haberlerini almak dileğiyle

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bugun o kadar kotu bır gun gecırdımkı RABBİM beni boyle bir haberle taçlandırdı . Hayırlısıyla kycagmıza almayı nasib etsin inşallah

Yalnız bu ovulasyon testi hanımlar yorumları ona göre yapalım.
Konu sahibi; canım hamileliğimi öğrenince meraktan ben de ovulasyon testi yaptım ama silikti T yani herkeste hamilelik göstergesi değil sen yine de beklentini düşük tut inşAllah daha çok sevinirsin güzel haberlerini almak dileğiyle
Resımdekı hcg testi. İlk başta ovulasyon yaptım kıpkırmızı cıktı , sonra gebelık testı yaptım ve sonuc resımdekı gıbı silik cızgı . Bıraz karısık anlatmısım

Hamilesin canım hayırlısı olsun sağlıkla devam etsin inşallah

Kızlarrr sabah gebelık testımı yenıledım ve ikinci çizgi bıraz daha net cıktı. Hemen hastaneye gıttıkk ve hamıleyımmmmmmm :) kan degerım 165,46 sizce deger nasıl ?

Back
X