Merhaba ;
Adetimin üzerinden 1 gün geçti . Biraz önce birden aklıma geldi ovülasyon testi yaptım daha önce burdan ovülasyon testi le gebelıgını ogrenenlerı gormustum ıkıncı cızgı kıpkırmızı cıktı ınanamadım. Aradan 1 saat sonra gebelık testı yaptım ve ıkıncı cızgı cok silik çıktı resmini eklıyorum . Sizlerede boyle olup hamıle oldugunu ogrenen var mı cok heyecanlıyım ve ınanılmaz kafam karısık
Merhaba ;
Adetimin üzerinden 1 gün geçti . Biraz önce birden aklıma geldi ovülasyon testi yaptım daha önce burdan ovülasyon testi le gebelıgını ogrenenlerı gormustum ıkıncı cızgı kıpkırmızı cıktı ınanamadım. Aradan 1 saat sonra gebelık testı yaptım ve ıkıncı cızgı cok silik çıktı resmini eklıyorum . Sizlerede boyle olup hamıle oldugunu ogrenen var mı cok heyecanlıyım
Merhaba ;
Adetimin üzerinden 1 gün geçti . Biraz önce birden aklıma geldi ovülasyon testi yaptım daha önce burdan ovülasyon testi le gebelıgını ogrenenlerı gormustum ıkıncı cızgı kıpkırmızı cıktı ınanamadım. Aradan 1 saat sonra gebelık testı yaptım ve ıkıncı cızgı cok silik çıktı resmini eklıyorum . Sizlerede boyle olup hamıle oldugunu ogrenen var mı cok heyecanlıyım ve ınanılmaz kafam karısık
Yalnız bu ovulasyon testi hanımlar yorumları ona göre yapalım.
Konu sahibi; canım hamileliğimi öğrenince meraktan ben de ovulasyon testi yaptım ama silikti T yani herkeste hamilelik göstergesi değil sen yine de beklentini düşük tut inşAllah daha çok sevinirsin güzel haberlerini almak dileğiyle
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bugun o kadar kotu bır gun gecırdımkı RABBİM beni boyle bir haberle taçlandırdı . Hayırlısıyla kycagmıza almayı nasib etsin inşallah
Yalnız bu ovulasyon testi hanımlar yorumları ona göre yapalım.
Konu sahibi; canım hamileliğimi öğrenince meraktan ben de ovulasyon testi yaptım ama silikti T yani herkeste hamilelik göstergesi değil sen yine de beklentini düşük tut inşAllah daha çok sevinirsin güzel haberlerini almak dileğiyle
Kızlarrr sabah gebelık testımı yenıledım ve ikinci çizgi bıraz daha net cıktı. Hemen hastaneye gıttıkk ve hamıleyımmmmmmm :) kan degerım 165,46 sizce deger nasıl ?