şiddet görenler okuyun lütfen yada şiddet gören arkadaşın varsa onun adına oku

leylamina

yalnızzzz
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
79
0
36
İstanbul
Daha önce hayatımdan bahsetmiştim.şimdi sırf herkes görsün diye konu açıyorum çünkü artık dayanamıyorum.
Annem ben 5 yaşındayken ölmüş,babamı kaybedeli de 11 sene oldu.kardeşim yok işe yarayacak akrabam da yok.yani tamamen yalnızım ne gidecek bir yerim nede tutunacak bir dalım var.
üniversite bittikten hemen sonra evlendim.eşim gezer tozar kazandığı parayı yer.karı kız içki hepsi mevcut.bu arada çocuklarım oldu.boşanmayı hiç düşünmedim.taki ilk şiddet oluncaya kadar.ben her türlü pisliğine aldatmaya aşağlanmaya katlandım ama asla dayak yiyen bir kadın olmam boşanalım dedim.bir daha olmayacağına dair yeminler etti.yine sarhoş geldi yine dayak.ne yapmalı.boşanmam seni öldürürüm diyen adamı hayatımdan nasıl çıkartırım.3 sene bu şekilde geçti.çocuklarım babaları eve gelmesin diye dua etmeye başlamış.ne zaman eve gelse anne gel bizimle uyu diyorlar.ben daha fazla dayanamadım.ondan kurtulmak için çocuklarımın yokluğuna katlandım.evi terk ettim işe girdim adamı boşadım.yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum.ama dim dik ayaktayım.namusumla ve tek başıma ayakta durmaya öğrendim.ben hala savaşıyorum ama bu savaşta da galip yine ben olacağım.çocuklarımı istediğim zaman görüyorum.zamanı gelince onları yanıma alacağım.insan isterse her zaman bir çıkar yolu bulur.size şiddet uygulamalarına izin vermeyi.

şimdi bu durumda olanlar lütfen bana ulaşın bana kimse yardım etmedi ama ben elimden geleni yapmaya çalışırım.

Unutmayın ya çaresizsiniz,yada çare sizsiniz...

tebrik ediyorum sizi birçok insanın cesaret edemediği şeyi başarmışsınız ve en doğrusunu yapmışsınıza.s

Azminiz, kararlılığınız ve ayakta dimdik duruşunuz gerçekten takdir edilesi, kutlarım sizi..
Keşke aynı dertten muzdarip diğer bayanlarımız da aynı cesareti gösterebilse ve kendilerini iktidar gören bu zavallı erkekler topluluğuna hadlerini sonsuza kadar bildirebilseler,
Umarım en kısa zamanda çocuklarınızı da yanınıza alır, onlar ile huzurlu bir hayat sürersiniz,
Kimseye de ihtiyacınız olmadığını düşünüyorum, siz kendi başınıza bir çok şeyi başarmışsınız zaten...

Canım benim, seni alnından öpüyorum.Dilerim yavrularınla da birlikte olarak, daha mutlu günlere adım atarsın.Seninki bir ibret öyküsü.Burada en önemli şey, senin üniversite mezunu olman ve ayaklarının üzerine basabilmen.Kızlarımız okusunlar , okusunlar ki gelecek kaygısı taşımasınlar.

arkadaşlar üniversite mezunu olmayabilirsiniz.lütfen herkes yazsın.size yardımcı olmak benim için birinci vazifem.ben neler yaşadığımı biliyorum.ne olur sessiz kalmayın.

Sizi tebrik ediyorum gerçekten,
şiddet gören bayanların özellikle okumasını temenni ediyorum,
elbette hemen boşanın,evinizi terk edin demiyorum ama
eğer birşeyleri düzeltemiyorsanız yapacağınız şey kendi hayatınızı düzeltmektir...
ve siz bu güvenle,bu güçlü karakterle en yakın zamanda çocuklarınızı da yanınıza alırsınız.
Allah yardımcınız olsun...

Ne kadar dogru bir karar almissiniz, alnindan opulecek bir bayansiniz. Ne mutlu cocuklariniza!
Rabbim hem sizin hemde cocuklarinizin koruyucusu olsun, kimsesizlerin kimsesi zaten O'dur suphesiz.

Hayatinizda ardi ardina mutluluk pesinizi hic birakmasin!

Ellerinizden opuyorum!

Allah yardımcınız olsun.
Hiç bir insan haketmiyor böyle bir hayatı.
İnş en kısa zaman da evlatlarınızda yanınızda olur.
Allah işlerinizi rast getirsin.

sizi tebrik ediyorum gerçekten ama çocuklarınıza üzüldüm inşallah onları da en kısa zamanda o adamdan kurtarabilirsiniz herşey gönlünüzce olsun

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.çocuklarım şuanda babaannesindeler babaları her zamanki gibi sorumsuz.adam kendi evinde yaşıyor ve akıllanmaya da niyeti yok.eski hayatına devam ediyor.bende yavrularım için çok üzülüyorum ama her gün dayak yiyen bir anne görmektense böylesi daha iyi olur diye düşündüm zaten şu durumumu düzeltir düzeltmez alıcam onları da.hem kendi hayatımı devam ettiriyorum hemde çocuklarımı okutup,giydirmek zorundayım.oğlumun dershanesi kursları vs vs.bunlara anca yetişiyorum.ama inanıyorum ki herşey çok daha güzel olacak.siz yeter ki isteyin.

bende helal olsun diyorum...keske bircok kadinimiz sizin gibi guclu olabilseee

Son düzenleme:
Bravo, özgüveniniz ve kendinize saygınız umarım bir çok kişiye örnek teşkil eder.

Umarım en kısa zamanda çocuklarınızıda yanınıza alır, onlara güzel bir gelecek sağlarsınız.

Fakat merak ettim sormadan geçemeyeceğim...

Çocuklarınız babalarının yanında hangi koşullarda kalıyorlar?

Siz varken bile çocuklarınızın babalarından korktuklarını söylemişsiniz...

Çocuklarınızın rahat ve güvenli bir ortamda olduklarına ve psikolojik olarak bunu kaldırabildiklerine emin misiniz?

yazmıştım okumadınız sanırım.çocuklarım babaanne de o onlarla kalmıyor.kendi evinde hayatına devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…