- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi sema colak
-
Tesekkur ederimGeçmiş olsun. Ne kadar süredir iş arıyorsunuz? Kasiyerlik de olsa geçici olarak bir yere girin bence. Dilekçeniz hakkında adliyede kime sorsanız verilmesi gereken yeri gösterir. Bu arada Baroların ekonomik durumu iyi olmayanlar için adli yardım büroları var, haberiniz olsun.
Tesekkur ederim. Yaklasik 1 2 haftadir ariyorum ama bulamadim
Uzaklastirma karari cikarttirdimYukarida saydiginiz hersey tazminat.. maddi manevi tazminat davasi acin. Takilariniz onda ise taki davasi da acin. Nafaka talep edin..ancak yardim almaniz gerekiyor. Bazi kadin derneklerinin avukatlari var. Hem kadinlar icin kalacak yer yardim yapip hem de kukuki destek sagliyorlar diye duydum. Bir arastirin. Bu arada esinize uzaklastirna karari cikartmayi unutmayin.
Bir yerde okudum ama simdi hatirlamiyorum. Internetten kadin derneklerine bakmak lazim.Uzaklastirma karari cikarttirdim
Dediginiz hizmetleri yapan kadin derneklerinin isimlerini paylasabilir misiniz benimle?
Bir tane bunu buldum. Bir konus belki yol gosterirler.Uzaklastirma karari cikarttirdim
Dediginiz hizmetleri yapan kadin derneklerinin isimlerini paylasabilir misiniz benimle?
Bu linki actiginda sayfanin altinda iletisim bilgileri var.Uzaklastirma karari cikarttirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?