Siddet gorme sebebiyle bosanma bilgisi olan ve avukat arkadaslar yarsimci olur musunuz?

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
Esimden siddet gordum kolluk kuvvetlerine basvurdum rapor alip sikayetci oldum.
Daha once de ayni oly yasanmisti sikyetci olmayip sadece rapor almistim olay kamu davasina donup 3 bin lira para cezasi oldu 5 yil sureyle bir suc islemezse kaldirilacakmis.

Bosanma dilekcesini nasil nereye verecegim?
Ogrenim kredim disinda herhangi bir gelirim yok bu problemi nasil cozebilirim?
Kendi ailem de dah destekcim hickimsem yok ve is de bulamadim yanimdaki kisitli parayla gecici olarak gunluk kiralik yerde kaliyorum.
Avukata verevem param yok nasil halledebilirim bu problemimi?
Ayrica fiziksel siddet disinda psikojok ekonomik siddet baskasinin yaninada kucuk djsurucu harakette bulunma onur kirici davranis ve sozler kufur tehdit ve ilgisizlik vardi bunlar davanin seyrini nasil etkiler?
Tazminat davasi acma hakkim var mi?
Simdiden tesekkur ederim.

Geçmiş olsun. Ne kadar süredir iş arıyorsunuz? Kasiyerlik de olsa geçici olarak bir yere girin bence. Dilekçeniz hakkında adliyede kime sorsanız verilmesi gereken yeri gösterir. Bu arada Baroların ekonomik durumu iyi olmayanlar için adli yardım büroları var, haberiniz olsun.

Maddi manevi tazminat davası açabilirsiniz. Adli yardım bürosuna gitmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Yukarida saydiginiz hersey tazminat.. maddi manevi tazminat davasi acin. Takilariniz onda ise taki davasi da acin. Nafaka talep edin..ancak yardim almaniz gerekiyor. Bazi kadin derneklerinin avukatlari var. Hem kadinlar icin kalacak yer yardim yapip hem de kukuki destek sagliyorlar diye duydum. Bir arastirin. Bu arada esinize uzaklastirna karari cikartmayi unutmayin.

Geçmiş olsun. Ne kadar süredir iş arıyorsunuz? Kasiyerlik de olsa geçici olarak bir yere girin bence. Dilekçeniz hakkında adliyede kime sorsanız verilmesi gereken yeri gösterir. Bu arada Baroların ekonomik durumu iyi olmayanlar için adli yardım büroları var, haberiniz olsun.
Tesekkur ederim

Yukarida saydiginiz hersey tazminat.. maddi manevi tazminat davasi acin. Takilariniz onda ise taki davasi da acin. Nafaka talep edin..ancak yardim almaniz gerekiyor. Bazi kadin derneklerinin avukatlari var. Hem kadinlar icin kalacak yer yardim yapip hem de kukuki destek sagliyorlar diye duydum. Bir arastirin. Bu arada esinize uzaklastirna karari cikartmayi unutmayin.
Uzaklastirma karari cikarttirdim
Dediginiz hizmetleri yapan kadin derneklerinin isimlerini paylasabilir misiniz benimle?

Maddi geliri olmayanlara baro avukat tayin ediyor. Yaşadığınız şehrin barosunun numarasını internetten bulup arayın, gerekli belgeleri söylerler.

Kolaylıklar diliyorum, allah yardımcınız olsun.

Back
X