Şiddet görüyorum ayrılmam lazım yardımcı olurmusunuz ??

Maritam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2018
62
5
1
27
Kızlar ben sığınma evine başvurucam ama interneten araştırıyım dedim biraz kötü haberler çıkıyo kadın sığınma evlerinde kadına kötü mumamele yapılıyomuş sizce doğrumu eşimden şiddet görüyorum hem sözlü hem fiziksel başvurucam ama sığınma evi ya yazılanlar gibiyse bu konuda çalışan yada bilgisi olan bayanlar yardımcı olurmu ? Lütfen

Yaş kaç 18 dimi çok küçüksün.daha sen çocuksun bide çocuk halinle çocuk sahibi olmuşsun.sonra da diyorlar ki ven onu yapmaktan pişman değilim.Yazik günah değil mi.
Kadın sığınma evleri ile ilgili aile sosyal politikalar bakanligina ulaş.polise git anında yönlendirirler seni

[QUOTE="delidoluu, post: 57531441, member: 886467"

Yani şimdi interneten okuduğum kadarıyla burda biraz sığınma evleri hakında bilgi almak için yazdım çünki gerçekten başvurmam gerek 60 kişilik bi yerde 100 kişi kalınıyomuş temizlik yatak sıkıntıları varmış yani ne kadar yalan doğru bilemem sadece bende şüpe olduğu için sormak istedim.

Allah yardımcın olsun. gidip konuşmayı dene bence

Kızlar ben sığınma evine başvurucam ama interneten araştırıyım dedim biraz kötü haberler çıkıyo kadın sığınma evlerinde kadına kötü mumamele yapılıyomuş sizce doğrumu eşimden şiddet görüyorum hem sözlü hem fiziksel başvurucam ama sığınma evi ya yazılanlar gibiyse bu konuda çalışan yada bilgisi olan bayanlar yardımcı olurmu ? Lütfen

Öncelikle polise gidip şikayette bulunacaksınız. Sığınma evi bir çözüm değil ki. Avukata başvurun size yol göstersin.

Allah yardımcın olsun. gidip konuşmayı dene bence

Sağolun Benim eşim konuşmaktan anlamaym bi cahil ne kadar konuşmayı denesem ya oldurmkle tehtid eder yaa ozur dileyip tekrar aynısını yapar daha once burda konu açmıştım okursanız anlıycaksınız ne demek istediğimi :/

Öncelikle polise gidip şikayette bulunacaksınız. Sığınma evi bir çözüm değil ki. Avukata başvurun size yol göstersin.

Onlrda boşanmak yok ya izini kaybitceksiniz yada olüceksiniz Daha on daha önceki konumda anlatmıştım zaten.

Sağolun Benim eşim konuşmaktan anlamaym bi cahil ne kadar konuşmayı denesem ya oldurmkle tehtid eder yaa ozur dileyip tekrar aynısını yapar daha once burda konu açmıştım okursanız anlıycaksınız ne demek istediğimi :/
yok ben sığınma evini kastetmistim gidip konuşmak icin

Evet sıkıntılar var ve Allah yardımcınız olsun. Kurtulma yolunuzun ilk temeli bu şuan ne durumdasınız?

Back
X