- 9 Mayıs 2025
- 40
- -16
- 1
- 33
- Konu Sahibi senanurrrrrr
Merhaba hanımlar daha önce de bir konu açmıştım eşimle ilgili eşim acele etmeyelim tamam diyerek bir şekilde boşanmadık ama öyle ilerde yaşıyorduk sonra kızıma çay döküldü falan derken eve daha sık gelip kalmaya başladı ben bu aşamada belki bir nevi ısınır mıyız diye biraz çabaladım biraz sıcak davranmaya başladim kızıma çay dökülünce bir süre evden çıkamamisti onu gezdirelim diye Giresun'a götürdük bizden bir saat uzaklıkta orada eşimin teyzesi var eşim beni oraya bırakıp geri döndü Giresun'a gitmeden yaklaşık bir hafta önce oğlumun doğum gününü kutluyorduk kendi aramızda normalde klimayı hiç kapatmıyorduk ben hava alsın diye pencereyi biraz açtım o sırada da mumlari yakmıştık eşim içeriye girer girmez kendini kime göstermek için o pencereyi açtın Merve dedi kızım o şekilde oğlumun en mutlu gününde ve son şansımızdı o kadar şaşırdım ki söylediği lafla ve ben yeniden soğuk oldum bir hafta sonra da Giresun'a gittik ama bu bir haftalık surecte ben kendisine mesafeli davrandım dün kızımın bir arkadaşı gelecekti bizde kalacaktı ben kendisine kendi evine gitmesini söyledim çünkü alkollü bir şekilde eve gelsin istemiyordum gece 12'de eve geldi alkollü bir şekilde yarın bir gün bana güven'den bahsetme dedi kızıma diyor ki annen bugün beni evden yollamak için 40takla attı Giresun'da eski kirigi ile buluştu o yüzden eve gelmemi istemiyor giresun da ne haltlar çevirdin sen diyor(eşimden önce birlikte olduğum sevgilim Giresun'da yaşıyor zaten eşim bundan dolayı böyle)kızımın ve arkadaşının yanında bana o*** kahpe dedi beni yan odaya çağırdı ve orada Bana defalarca tokat attı defalarca o*** k**** dedi son zamanlarda aramız iyiymiş ama ben giresun'dayken ve oradan geldikten sonra kendisine soğuk davranıyor şimdi bunun nedenini ona bağlıyor ama bunun nedeni oğlunun doğum gününde yaptığı hareket çünkü ben bu insanı değişmeyeceğini son kez daha anlamış oldum o kırgınlığım daha geçmedi ama o kafasında neler kuruyor bugün de sabah erkenden bana dava açmış bir an önce defol git hayatımdan dedi Bir de bana hakkını helal etmiyormuş orada kendisinden çok defa şiddetine ve hakaretlerine maruz kaldım neredeyse her kavgada hep alttan aldım hep affetmek için bir neden buldum ama şu an kendimi çok kötü hissediyorum çok işe yaramaz hissediyorum kendimi çok güçsüz hissediyorum bu şekilde çocuklarıma nasıl yeteceğim onlara nasıl bakacağım bilmiyorum öğretmenim ama atanamadım şu an sadece ölmek istiyorum nasıl bir yol çizeyim ne yapayım lütfen bana akıl verin elimi yanağıma goturdugumde yanaklarım acıyor attığı tokatlardan dolayı tek başıma çocuklarıma yetebilir miyim gece o kavga halinde benden kredi kartımi istedi biraz bana para vermişti onu istedi bugün de bütün faturaları üstüne yap dedi sadece 10 bin nafaka ve kızımın okul parasını verecek oglum 3 yaşında oğlumdan dolayı da çalışamıyorum nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum güçlü anneler ne olursunuz bana bir akıl verin Şevkata o kadar çok ihtiyacım var ki