Şiddet Yanlısı İnsanımsılar!!!

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Bazı araştırmalar kadınların yüzde 71’inin hayatının bir döneminde en azından bir kere eşinden şiddet gördüğünü gösteriyor....

İşin en ilginç yanı ise bu kadınların % 14-15lik kısmının şiddeti hakettikleri görüşünde olmaları...

Hiçbir canlı neden ne olursa olsun şiddeti haketmez.Şiddet onur kırıcıdır ezicidir yıpradıcıdır.Kimi zamansa yok edicidir.

Forumda çok okuyup görüyoruz şiddet gören kadınları...Tipik celladına aşık vaziyeti var çoğunda da.

Adam ağzını burnunu kırıyor gözüne yumruk atıyor yerlerde tekmeliyor.Kadınımız hala kocam değil mi döver de
sever de mantığıyla yaklaşıyor olaya..

Yok efendim o adam kocan mocan değil senin.Koca böyle olmaz ki..Kocalık güçsüz olana gövdeyle karışık
güç gösterisinde bulunmak değil ki...
Kocalık dayak yüzünden eşinin 4defa düşük yapmasına sebebiyet vermek değil ki...
Kocalık 9aylık hamile karını öldüresiye dövüp erken doğuma neden olup doğum sonrası bebeğin ölü doğmasına
sebebiyet vermek değil ki..
Kocalık bir aylık yeni gelin eşini merdivenlerden yuvarlayıp beyin kanaması geçirtmek hiç değil!!!

Hiçbir kadın ASLA şiddeti haketmez.Şiddet yola getirme şekli değildir.İnsanın canına kastetme durumudur.
Şiddet yanlısı insanımsı varlık cehaletin dipsiz kuyusunda boğulandır..
İnsanlıktan zerre kadar nasibini alamamış insan müsvettesidir.
Adalet bakanı Cemil Çiçek in deyimiyle kadına şiddet bir nevi terör eylemidir...

Hemcinslerim sakın şiddete boyun eğmeyin..Sessiz kalmayın...
ŞİDDET SİZİN KADERİNİZ DEĞİLDİR...

Katlanmayın...o evliliği beraberliği sürdürmeyin.Kendinize yazık etmeyin.
SİZ İNSAN OLARAK DEĞERLİSİNİZ.
Bu değerinizi insanımsı canlılara mahvettirmeyin.

UNUTMAYIN SİZ BİRİNE SUSTUKÇA ARDI ARKASI GELECEKTİR...

Seviyorum o da beni seviyor bahanelerinin ardında köle olmayın.

Celladına aşık kadınlardan olmayın.z

Kesinlikle öyle.Bir insan nasıl kendinden güçsüz bir karşı cinsine el kaldırır?Bu kadar mı acizler,güçleri buna mı yetiyor?Erkeklikten anladıkları bu mu?

Bir de buna sesini çıkarmayan hemcinslerim esas suçlu onlar işte. Buna göz yuman hemcinslerimiz sayesinde şu an erkeğin şiddet uygulaması normal karşılanan bir şey.Bir de gerekçeleri de ''Yıkıcı olmak kolay,esas olay yapıcı olmak''. Hee evet o zaten suratının yerini değiştirerek yıktı sen de topla o zaman:kkk:

Karısını döven de aynıdır evladını döven de aynıdır anasını-babasını döven de aynıdır..

Ha bir de kocasını döven kadınlar varmış onlar da ayrı bir muamma...

Sana katılıyorum esmanr işin içine şiddet girdi mi yapıcılığı kalmamıştır o işin.

Bir taraf yıksın kadın tarafı toparlasın.Bu kadar kolay olmamalı.

Böyle olduğu sürece daha çook şiddet haberi okuruz biz.

Adam dövdüğü için suçluysa kadın da sustuğu için suçludur.Ama suçları aynı kefede değildir orası ayrı.

Back
X