• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şiddet:((

asyknkl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
6
0
1
38
merhaba arkadaslar, ben 27 yasında 5 aylık evli calısan bir bayanım..
eşimle bir yıl içinde tanısma evlenme cocuk hepsini bir anda yaptık ama 5 ekimde eşimle kavga ettik ve şiddete basvurdu.. bir yıldır kavga ettik aynı seyleri yasadık ama bana bu sekilde davranmamıstı bende normalde kadına siddete cok karsı olan bie insanım aynı seyi kendim yasadım aama hiçbişey yapaamdım kimseyle paylaşamadım
gidemedim ve hala bbeni sevdiğini sölyo kırk gün gecti ama benim sürekli aklımda he bu arada eşim bana siddet uyguladıgında cok alkolluydu eve sabaha kadar gelmedi sonra sızdı bende onu uyandrıp evden atmak istedim neyse ben şimdi cok kötüyümm unutamıyorum affedemiyorum ama gdemiyorumda kendimi cok acız hissediyorum kendimden utanıyrum neden karsılık vermedim yada neden darp raporu almadım die kendimden nefret ediyorum ama hamile oldugum için oğluma bunu yaptıgı için daha cok kızıyorum onaaa ne yapmalıyım su an cook iyi ya bi daha olursa sorusu kemiriyo beniii??

Icki tum kotuluklerin anasidir.
Normalde siddete basvuran bir adam degilse sarhoslugun etkisiyle erkekligi kabarmis demekki.
Ya icmeyecek ya icmeyecek icince sapmis cunku. Siddetin degil alkolun uzerinde durmalisiniz bence.

Alkollüyken eve baştan hiç almasaydın bari, uyuduğu yerde uyandırıp tartışma çıkarınca, o kafayla yapmış yapacağını.
Keşke çocuk için bu kadar acele etmeseymişsin ama olmuşa diyecek birşey yok tabi, Allah hayırlı evlat nasip etsin. Şiddet olayını Sineye çekip, hiçbirşey yapmadan oturursan, tekrar yaşamayacağının garantisi yok.

bence içmesine hemde zil zurna sarhoş olmasına bir kere izin vermelisin. iyice kafayı bulsun ağzını burnunu kır!!!! nasılsa sarhoş hatırlamıycaktır bile :KK53:

birde hamilesiniz. ya daha kötü bişiy yapsaydı... nedir bu çektiğimiz!!! acıma yapıştır gitsin!:KK11:

Bende 2 senelik evliyim tanıştıktan bir sene sonra evlendim evlendiğim sene içinde de hamile kaldım şuan 1 yaşına basmasına 1 hafta var. Bende hamileyken çok dövüldüm benim canımı en çok yakan da dövmesi değil sevdiğim ve beni seven adamın bana nasıl el kaldırdığı sorusuydu canımı yakan biliyorum yani şuan ne hissettiğini tahmin edebiliyorum 2 yıllık tecrübeme dayanarak söylicem sakın konuşma onunla somurt demiyorum ama muhattap da olma çünkü bir erkeğin canını en çok yakan şey karısının susmasıdır sen sustukça o daha çok pişman olucak hesapta sorma bırak kendi haline onun gelip konuşmasını bekle sonra olgun bir tavırla ve yumuşak bir ses tonuyla (senden bu davranışı beklemezdim kızmadım sadece üzüldüm herneyse olan oldu konuşmanın bir anlamı kalmadı zaten) diyip konuyu yarıda kes ve her ne söylerse söylesin bu konu hakkında konuşmak istemediğini tekrarla emin ol daha da üzülücek.

ahh ahhhh niye doğru düzgün tanımadan etmeden birşeylerden kaçar gibi hemen evlenip çocuk yaparsınız ki? tabi bilemeyiz ne yaşadığını ama çevremde de var böyle insanlar ve heeeppp aynı sorunlar :(
açıkçası kadına şiddetin hiçbir şekilde mazeritini kabul etmiyorum yok içkiliymiş yok bilmem ne... 5 aylık evlilikte sizin cicim aylarınız olması gerekirken nelerle boğuşuyorsunuz? ailenize bu durumu söylediniz mi?

bir daha içmeyeceğinin sözünü alın..karnımdaki bebeğe güvenme bir hataymış der çeker giderim,bu yuvayı cennet de yapacak cehenneme de çevirecek olan sensin,seçim senin diyerekten de kendinizi ifade edin..duruma göre karar verin,çat diye evlilik bitirmek çok da uygun değil,heleki bunu zil zurna sarhoşken bi kereliğe mahsus yaptıysa önünüzde rahat seçenekleriniz mevcut..o alkolü ağzıyla içmeyi madem bilmiyor eşiniz ,Alkol asla kullanılmayacak..

eşimle bir yıl içinde tanısma evlenme cocuk hepsini bir anda yaptık ama 5 ekimde eşimle kavga ettik ve şiddete basvurdu.. bir yıldır kavga ettik aynı seyleri yasadık ama bana bu sekilde davranmamıstı bende normalde kadına siddete cok karsı olan bie insanım aynı seyi kendim yasadım aama hiçbişey yapaamdım kimseyle paylaşamadım
gidemedim ve hala bbeni sevdiğini sölyo kırk gün gecti ama benim sürekli aklımda he bu arada eşim bana siddet uyguladıgında cok alkolluydu eve sabaha kadar gelmedi sonra sızdı bende onu uyandrıp evden atmak istedim neyse ben şimdi cok kötüyümm unutamıyorum affedemiyorum ama gdemiyorumda kendimi cok acız hissediyorum kendimden utanıyrum neden karsılık vermedim yada neden darp raporu almadım die kendimden nefret ediyorum ama hamile oldugum için oğluma bunu yaptıgı için daha cok kızıyorum onaaa ne yapmalıyım su an cook iyi ya bi daha olursa sorusu kemiriyo beniii??

Bebeğinin sağlığı iyi mi yine de bir kontrolden geçin derim her ihtimale karşı ..
Çok zor gurur kırıcı birşey şiddet ..
Eşin normalde nasıl bir adam çabuk sinirlenen mi sakin mi..

5 aylık evlilik.
hamilelik. "oğlum" dediğine göre cinsiyeti belli, nerden baksan evlendikten sonra hiç korunmamışsın :KK12:
üzerine şiddet.

şiddetin kabul edilebilir hiç bir tarafı yok.

"bırak git boşa şunu" demiycem çünkü uygulamazsın.

bu saatten sonra yapılacak şey çok açık bir şekilde alkol almasını YASAKLAMAK.
evde ya da dışarda içmeyecek.

Insanin aklinda hep bir soru kalir:
ya yine icer ve yine siddete basvurursa?
icmesini bilmiyor madem icmeyecek, hamile halinizle size siddet uygulayabilecek kadar insanligini yitirmesi sirf ickiye mi bagli bilemedim....

5 aylık evliysen, hamilesin . hemen hamile kaldın demek. dövdüğündede hamileydin o zaman

valla kusura bakmada sarhoş olmasa bile uyuyan bi insanı uyandırıpta kavga etmek, evden atmaya çalışmak fln zaten adamı kontrolden çıkarmak için yeterli bi durum...
asla şiddeti desteklemiyorum bi de hamileymişsin...
yaptığı çok çirkin...
ama madem adam alkollü,üstelik sızmış yani bi rahat bırak ayılınca konuş kovacaksan yine kov...

Kendini kaybedecek kadar alkol alıyorsa , bir sınırlama getirilmeli.
Baştan taviz verilirse sonradan önüne zor geçilir.

Aklıma teyzemin kızı geldi...
Elvilik, şiddet, alkol ve hamile iken dayak...
Ne kadar kavga edilebilir de hele de hamile iken dayak atılabilir aklım almıyor...

çok çok üzüldüm, ama keşkelerle olmuyor maalesef olan olmuş, Allah yardımcınız olsun.

Back
X