Siddet

Elif Biran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
86
23
3
36
Mrba.kimin hakli kimin haksiz oldugunu sizlere sormak istedim.sbh erkenden esim bana kalk ben gidiyorum(baska sehire gitmeliydi is icin) dedi.ben de tmm kalkiyorum dedim ama iste uykum kacincaya kadar yatakda kaldim.sonra gelib bana sen beni dinlemiyormusun kalk dedim sana dedi.ben de bu tavrini hic sevmedim neden boyle yapiyorsun dedim,bana sen lafdan anlamiyorsun dedi.cvb vermedim yine sen ne laftan anlamazsin dedi,ben de sensin o dedim.bana elini uzatdi dayak atmaya atmadi.sonra yine boyle bir kac laf dedi ben gidiyorum gelince konusucaz senle dedi.ben de cehenneme git dedim bana dayak atdi.cikib gitmek istedim annesi koymadi bnm hatrima aff et diyor.ne yapmaliyim

Ne kadar sürelik evlisiniz? Sabahları eşinize kahvaltı hazırlıyor musunuz ? Yada işe giderken güle güle kocacım diyor musunu? tabiki şiddete başvurmasi doğru değil ama belki acele çikmasi gerekiyordu sizden güzel bir hoşçakal güle güle duymak istedi?

Ne hatiri ne gönülü adam seni bayagi dövmüs yaa. Kocanin annesini araya koyup senden af dilemesi lazim. Boşanacaksan git. Yoksa nazini yapip otur ne diyeyim. Polis var kanun var bu memlekette. Disarda kedi evde aslan bu adamlar ya.

Bir defa vuran bir defa daha vurur. Şiddet şiddeti doğurur . Ama bu olayda ikiniz de haksizsiniz, eşiniz size zorladığı için siz de kalkicam deyip oyalandiginiz için. Ama tabiki bu şiddet uygulamasını gerektirmez. Daha önce de oldu mu böyle ? Belli ki öfke kontrolü problemi var.

Belkı onu uğurlamaınızı istedi.
Sonucta evden cıkıyo.İlgi istemiş olabılır.
Ama bu size vurması için bi sebep değil.
Çocuk varmı?

Tüm bunlar siz kalkmadınız diye mi yani? Kaç gün kalacak ki ?

Mrba.kimin hakli kimin haksiz oldugunu sizlere sormak istedim.sbh erkenden esim bana kalk ben gidiyorum(baska sehire gitmeliydi is icin) dedi.ben de tmm kalkiyorum dedim ama iste uykum kacincaya kadar yatakda kaldim.sonra gelib bana sen beni dinlemiyormusun kalk dedim sana dedi.ben de bu tavrini hic sevmedim neden boyle yapiyorsun dedim,bana sen lafdan anlamiyorsun dedi.cvb vermedim yine sen ne laftan anlamazsin dedi,ben de sensin o dedim.bana elini uzatdi dayak atmaya atmadi.sonra yine boyle bir kac laf dedi ben gidiyorum gelince konusucaz senle dedi.ben de cehenneme git dedim bana dayak atdi.cikib gitmek istedim annesi koymadi bnm hatrima aff et diyor.ne yapmaliyim
Affet gulum napcan. Annesinin hic mi hatri yok?

Affet gulum napcan. Annesinin hic mi hatri yok?
Giderli Hatun Giderli Hatun manyak bi kadınsın sen yemin ederim, şu yorumların öldürüyo beni :D

Konu sahibi, kv birliktemi yaşıyosun. Şiddette var. Kaç yaşındasın? Hani bu insanın gururunu kırar, ama sende bi etki yaratmamış gibi

Dayak atıyor ve siz hala annesi affet dedi diyorsunuz. Siz dayak yiyip oturmaya raziysaniz kimin suçlu olduğunun ne önemi var ne olursa olsun dövemez.

Kocam bana dayak attı nedır ya
ne bılım elıme vurdu agrıma gıttı fılan de yanı o kadarmı duygusuz yazılır

Tam da bu nasıl bir cümle bir tek bana mı tuhaf geldi bu anlatım tarzı diye düşünürken yorumunu gördüm. Sanki olağan bir durummuş gibi anlatılmış.

Ne kadar sürelik evlisiniz? Sabahları eşinize kahvaltı hazırlıyor musunuz ? Yada işe giderken güle güle kocacım diyor musunu? tabiki şiddete başvurmasi doğru değil ama belki acele çikmasi gerekiyordu sizden güzel bir hoşçakal güle güle duymak istedi?

güle güle duymak istedi, duyamadı kalktı dövdü öyle mi? kadın da düzgünce vedalaşmak istemişti belki, o da kalkıp kocasını mı dövseydi?

Back
X