Siddet

Kerimelale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2017
5
0
1
43
Esimle normal konisamiyoruz iyi iken hersey cok guzel ama tartisinca birbirimize saldiriyoruz. Ozellikle uzerime yuruyor bende tahamul edemiyorum itiyorum sonra onda film kopuyor hamile oldugumu.bile bile beni tartakliyor son bes aydir kavgalarin sebebi ailesi esimin ailesinin maddi yükünü omzuna almasindan cok sıkıldım ses cikarmayayim mi boyle nereye kadar kavgalarimizdan dayaktan aileminde ailseininde haberi var kendi aramozda cozemedik ne yapacagim bilmiyorum...

Bebeğinizi sağlıkla büyütün.
İkinizinde öfke kontrolü yok
Karşılıklı konuşmanız şiddetlenmeye ve tartışmaya dönmeye başlamadan başka bir odaya geçin veya konuşmayı sonlandırın.
Vurmayın ve kendinize vurdurmayın.
Bir anlık öfke bir anlık cinnet anı (Allah korusun) hiç birimize uzak değil.
Sizin ailenizin ihtiyacı olsa eminim eşiniz sizin ailenizede yardım ederdi.
Benim kazandığım maaşı eşim beni bugünlere binbir zorlukla getiren ailemden sakınsaydı tepkim çok ağır olurdu.
Eşinizin maaşını siz hesaplamayın,kendi maaşınıza kafanızı yorun.

Her ikinizde sesinizi yükseltmeden tartışırsanız olay şiddete dönüşmez.
Eğer bir şey yokken iyiyseniz birbirinize söz verin bir dahaki tartışmada şiddet olmayacak diye. Hatta ceza koyun. Şiddete kalkışana ceza verin sakinleşince.
Bu da olmazsa öfke kontrolü terapisi alın.
Eşinizin gelirinden evinizi ihmal etmediği sürece ne yaptığına takılmayın , ama bir eviniz yok kirada oturuyorsunuz misal ailesi de çok muhtaç değilse birikim yapmayı teklif edin. Bugün çalışabiliyorken gelecek için yatırım yapalım deyin mesela. Ama ailesinin sizden gelecek paraya gerçekten ihtiyacı var da siz istemiyorsanız vicdanınızla bir düşünün ona göre davranın.

hem hamilesiniz hemde dayak yiyorsunuz. üstelik ailenizde biliyor ama birşey demiyor öyle mi vay be...
vallahi ailemide eşimide öpüp başıma koyar oldum burası sayesinde.

peki eşiniz hamile iken sizi tartaklarken bebeğinize birşey olsa ne olacak. bu nasıl bir düşüncesizlik..anlayamıyorum. anlam veremiyorum gerçekten..

Bir psikiyatrist ya da psikologa gideceksiniz, çocuğunuz böyle bir ortamda büyüsün, şiddeti normal mi saysın istiyorsunuz? İkiniz de şiddete başvuruyormuşsunuz, sorun sadece eşiniz olsa ayrıl kurtul diyelim de sizi ne yapacağız? İlerde çocuğunuz da anne babasından dayak yiyecek mi?

ikiniz de duygularınızı çok yoğun yaşıyorsunuz. aile danışmanlığı alın

Ya bırakın ailesine verirse versin yani hem değişmeyecek hemde siz şiddet göreceksiniz
Klasik kadınlar kulubü sorusudur şiddetin içine nasıl bir masumu ortak etmeyi göze aldınız
Kolay gelsin

Ya bu deveyi güdecen
Ya bu diyardan gidecen demişler,
Eğer madden ailesine yaptığı yardım sizi ihmal etmiyorsa ve ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa bu konuda olmadan huzurlu iseniz bence karışmayın o bir şekilde doğru yolu bulacaktır diye düşünüyorum zamanla....

Bizden ne kadar akıl alırsan al boş.
Kimse sana sus kocandır demez.
Ailesine para vermesine engel olabilseydin zaten olurdun.
Ne yapalım,kocana mı hakaret edelim hep birlikte,başka şey de yapamayız burdan çünkü.
Git şikayet et polise diyecem de,o kadar cesaretin olsaydı ilk şiddette giderdin.
Hamile halinle sana vicdan yapmasını bekliyorsun e o da yok.
Eee ne yapalım size??

ikinizde biribirinize hitap şekillerinize dikkat edin. tartışmayı tek bir kişi şidete dönüştürmez.
eger dönüştürüyorsa eşin psikopattır. ayrıl. yada sen haklı oldugunu ispatlamak için adamın damarına basıyorsan adamda zıvanadan cıkıyorsa gene ayrılın.

Ayrilmayacaksan kabul et.Lanet olsun bu paraya ve boyle kocaya ,para icin tekme yiyen bebek var ortada

Daha doğmamış çocuğunuzu dövdürüyorsunuz o adamla kalacağım diye yani... Boşanmak bu kadar mı zor... Aileniz de hamile kızları dayak yiyor bir şey yapamıyor...
Bazı insanlar anne baba olmayı haketmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…