Şiddetli gaz sancısı ve anfizem (deri altı hava birikmesi ) Lütfen yardım😬

yerebakanyurekyakan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
245
149
18
30
Kızlar merhaba 6 gün önce meme büyütme yaptırdım. Ameliyat sonrası çok rahat geçiyordu ta ki düne kadar. Dün sabah karnımın sol tarafında kramp hissettim. Hıı gecesinde mantı yiyip kola içmiştimx Kahvaltıdan sonra ise nefes alamayacak, yürüyemiycek hale geldim. Gittikçe arttı acile gittim. Acilde batın tomografi çekildi. Hiçbir şey çıkmadı. Akciğerlerimde de bir şey çıkmadı. Gazdan şüphelendik. Hayatımda hiç gaz problemim de olmadı ama ameliyattan sonra olabiliyormuş. Tomografide sadece anfizem çok çıktı. Yani ameliyattan dolayı deri altında hava birikmesi. Ama plastikçiler 10 güne geçeceğini önemli olmadığınu söyledi. Bilmiyorum gaza bu da sebep olmuş olabilir mi? Neyse eve gelince rezene içtim muz yedim falan. Bir iki kere pırt yaptım hafif rahatladım ama tam değil yime nefes alırken zorlanıyordum. Ertesi gün Talcid çiğnedim. Yine rezene içtim. Yediklerime dikkat ettim. Büyük tuvaletimi de yaptım. Yalnız akşam yemeğinden sonra geğirdim ve ayaktayken yere yığıldum resmen. Çömelmek zorunda kaldım. Geğirince karnımdan boynuma hatta kafama kadar elektrik çarpmış gibi oldu. Yani gaz sıkışması böyle bi şey mi? Şu an hem gazım gitsin istiyorum hem de o acıyı bi daha yaşıcam diye korkuyorum. Böyle şiddetli gaz sancısı yaşayan var mı? Ameliyatımı falan her şeyi unutturdu bana 2 günde.

Back
X